3 tips til planlægning af din næste bilferie

Bilferie er en god og fleksibel måde at rejse på, fordi du slipper for at tænke på f.eks. flybilletter, afrejsetidspunkter m.m. Du har mulighed for at tage alt i dit eget tempo.

Men hvordan planlægger du egentlig en bilferie?

Lav en grov plan hjemmefra

En fordel ved bilferie er også, at du ikke behøver en nøjagtig plan for din ferie. Du har en chance for at være spontan og impulsiv. Du behøver ikke på forhånd at vide, hvor din ferie går hen, når du kører hjemmefra.

Derfor er det alligevel en god idé at lave en grov plan hjemmefra. Det er f.eks. en god idé at tænke over, hvilke lande du gerne vil besøge, og hvor længe du cirka ønsker at være hvert sted. På den måde har du noget at tage udgangspunkt i på hele din tur.

Brug din mobil i stedet for en GPS

Det er ikke til at undvære en GPS, når du selv kører på ferie. Selvom der er noget befriende over at køre afsted uden en fast rute og plan, så er du alligevel nødt til at vide, hvor du er, og hvordan du kommer hen til dine overnatningssteder m.m. Men i dag er det ikke nødvendigt med en GPS, for din mobil fungerer faktisk lige så godt.

Hvis du bruger din mobil som GPS, så er det dog en god idé med en mobilholder til bil.

Pak smart og pak let

Det er ofte sådan, at du slet ikke har brug for lige så meget bagage, som du regner med, når du tager på ferie. Derfor er det også på din bilferie en god idé at pakke så let og smart som muligt.

Din bil bliver også nemmere og lettere at køre med, hvis du sørger for at begrænse din mængde af bagage.