Agkropsterapi.dk tilbyder holistiske behandlingsformer

Agkropsterapi.dk er stedet for dig, hvis du oplever spændinger i kroppen, hovedpiner i hverdagen eller hvis du blot har svært ved at sove om aftenen. Hos dem har du nemlig mulighed for at få Kranio Sakral terapi, som er en holistisk behandlingsform, der netop løsninger spændinger og behandler gener fra hverdagen. Kranio Sakral terapi er desuden den helt rette løsning for dig, der ikke finder massage, kiropraktik eller andre meget fysiske behandlinger behagelige. Får du Kranio Sakral terapi hos agkropsterapi.dk vil der nemlig ikke være meget berøring – i hvert fald ikke sammenlignet med de andre mere kendte behandlinger. Det er ligeledes af netop denne grund, at mange har fået øjnene op for behandlingsformen. Og er det ligeledes at den grund, du godt kunne tænke dig at prøve det? Så kan du allerede nu smutte forbi agkropsterapi.dk.

 

Få balancen i kroppen hos agkropsterapi.dk

Kranio Sakral terapi er en alternativ behandlingsform, der påvirker knogler, muskler og nervesystem. Det er også derfor, at man siger, at det er en holistisk behandlingsform. For modsat til massage, der kun behandler musklerne og kiropraktik, der kun behandler knoglerne, så behandler agkropsterapi.dk med deres Kranio Sakral terapi alle kroppens dele. Målet med behandlingen er mere naturlig balance i kroppen, og selve terapiformen bygger på en teori om, at knogler skal være bevægelige og i balance samt, at de skal kommunikere med hinanden.

 

Blid og dybdegående behandling hos agkropsterapi.dk

Ønsker du således at finde en behandlingsform, der er blid og dybdegående? Så er Kranio Sakral terapi hos agkropsterapi.dk lige noget for dig. Det er din krops egne ressourcer, der bliver anvendt til at få kroppen til at hele sig selv. Terapeuten, som du kommer ind til, diagnostiserer dine underliggende problematikker og arbejder således med netop disse problematikker som fokus. Det er desuden væsentligt at nævne, at én Kranio Sakral behandling ofte ikke vil være nok. I langt de fleste tilfælde kommer du i et længere forløb, der består af flere behandlinger. Dette gør man, fordi kroppen tager lang tid om at ændre vaner, og for at få emst muligt ud af dine behandlinger, er det derfor vigtigt, at de bliver holdt ved lige.