Antikke sofaborde falder godt ind i hjemmets indretning

KERNEN FOR DE HYGGELIGE STUNDER

Hjemmets kerne for hygge er ofte i stuen, når familien og venner er samlet. Det er her benene kan blive smækket op, efter en lang arbejdsdag og man kan nyde en god film med de nærmeste. Stuen bliver i dag brugt som et multi-rum, hvor der er plads til både at spise, spille, være kreativ og arbejde i. Det er dermed vigtigt at man gør sig nogle tanker om sin indretning i stuen og dertil skal man huske at sammensætte sofa og sofabord på en god måde, da stuen i dag for mange er blevet lidt af et multi-rum for familien. Her må man tænke over hvilke funktioner ens sofabord eksempelvis skal have, når det er tid til at købe et nyt sofabord til stuen.

Hvis du er på udkig efter et antikt sofabord, er der dermed mange fine antikke sofaborde at vælge imellem på Nohr Antiks hjemmeside, når du skal vælge det helt rette til din stue. Et sofabord skal dog også passe til sofaen og der er forskellige højder og farver alt efter hvad der lige præcis er din smag.

 

SOFABORDET HAR FORSKELLIGE FUNKTIONER

Når man kigger efter højden på bordet til stuen, kan man både se efter et sofabord, men også et kaffebord som dermed er lidt højere end et sofabord og typisk vil man sidde i en almindelig stol ved det. Af funktioner i disse kommer flere antikke sofaborde og antikke kaffeborde med både hylder og nogle med skuffer i sargen.

Det er vigtigt at sofabordet matcher højden på din sofa, så når du skal benytte det, at det ikke er i en ubehagelig højde, så du bliver nød til at bøje ryggen for meget, for det kan skabe nogle irritationer for ryggen, hvis man hver gang skal lave noget på bordet og sidder i en ubehagelig stilling. Der er et utal af sofaborde og flere er i forskellige højder & bredder og former & udskæringer, så der er en masse muligheder når du skal på jagt. Fine antikke møbler kan være med til at give dit rum noget liv, ved at rykke et antikt sofabord ind i stuen, der kan pynte rummet og peppe stemningen op med noget farve, da flere antikviteter oftest får en lille makeover, så de står fine igen og de kan findes i alverdens farver.

Der er mange fine antikke sofaborde på Nohr Antik hjemmeside, hvor du kan gå på jagt efter lige præcis din stil, da de har i flere forskellige farver og størrelser.