BauckHof er til dig der kan lide at bage

BauckHof er en virksomhed med lidenskab for at producere sunde og lækre biodynamiske og økologiske fødevarer. BauckHof står stærkt med et bredt udvalg af produkter, herunder bag selv brød, pizzadej, melspecialiteter og glutenfri mel. BauckHofs specialmel er noget helt særligt – du kan finde kastanjemel, teffmel, rismel, majsmel og mange andre spændende varianter. BauckHofs produkter er lavet af de fineste råvarer for at give den bedste smagsoplevelse. BauckHof har et fast mål om at producere sunde og lækre fødevarer, der kan nydes af alle. Prøv BauckHofs produkter og oplev selv, hvad der gør dem så unikke. Så hvis du leder efter melblandning eller andet du kan bruge til at bage med, skal du uden tvivl kigge efter BauckHof, de har med garanti noget du kan bruge til dit næste lille hjemmeprojekt.

 

BauckHof er passionerede omkring deres bagværk

BauckHof er meget passionerede omkring deres økologiske og biodynamiske fødevarer. Det er noget, de altid har haft til fælles, og det er også deres fælles mål. I dag producerer BauckHof en lang række produkter indenfor forskellige områder – bl.a. bag selv brød, pizzadej og melspecialiteter. BauckHofs helt store specialitet er dog deres specialmel. Hvis du kigger på nedenstående, vil du finde et bredt udvalg af forskellige meltyper, som du kan prøve. BauckHofs specialmel er lavet med særlig omhu og kærlighed, og det smager fantastisk! Prøv selv og find ud af, hvor godt det er.

 

Mel fra BauckHof kan inspirere

Når du så finder ud af hvilken slags mel du skal have, men endnu ikke ved hvad du skal bage med det, kan du bag på poserne læse om forskellige opskrifter som du kan bruge det netop købte mel på, så du aldrig løber tør for ideer til hvad du kan bage. Det er altså en stor fordel at BauckHof laver så mange forskellige slags mel, for på den måde kan de altid inspirere bagelysten i dig. Brug BauckHofs mel næste gang din bagetrang melder sig! Det er blevet mere og mere populært gennem årene og især gennem Covid-19 at hjemmebage, så det er bare med at gå i gang med bagningen. God fornøjelse med dit næste bageprojekt.