Book et foredrag om motivation og skab resultater

Er I en virksomhed, som godt kunne tænke sig at blive klogere på begrebet motivation? Klart, vi ved alle at motivation er godt, og det er noget, vi har brug for som mennesker for at få ordnet de ting, som vi nu engang skal have ordnet. Men hvad ligger der egentlig bag begrebet motivation? Og kan man skabe vedvarende motivation i mennesker og ansatte, for hvem deres arbejde bare er et arbejde? Vi kender alle til at sætte kortsigtede mål for os selv, og så være super motiverede for at opnå dem, men hvordan beholder vi motivationen, når der går hverdag i den? John Harmsen tilbyder et lærerigt foredrag om motivation. Så book et foredrag om motivation og bliv klogere på, hvordan øget motivation kan vise sig på bundlinjen.

Hvad er motivation?

De fleste af os har nok en ide om, hvad motivation er, men det er nok de færreste af os, der egentlig helt forstår, hvad der ligger bag begrebet. Motivation behøver ikke altid at betyde, at man kæmper med livet som indsats i hver lille ting, som man gør. Det kan godt være en lille og stille, men tydelig kraft som puster en i ryggen og får en til at investere sig selv i de ting, som man nu skal have gjort. Så et foredrag om motivation kan bestemt være brugbart.

Hvis ansatte værdsætter deres arbejdsplads og er glade for at arbejde der og trygge ved stedet, vil de som regel også finde en motivation i at ville forbedre den arbejdsplads og skabe et positivt og sundt arbejdsmiljø omkring den. Det er motivation, når det er bedst. Med et foredrag om motivation vil I lære, at motivation er, når mennesker tager ansvar for deres egen trivsel, fordi noget er vigtigt for dem uden at træde henover andre.

Book et foredrag om motivation

Book et lærerigt foredrag om motivation med John Harmsen og bliv klogere på motivationens natur, og hvordan det kan forbedre jeres arbejdsplads og måske endda vise sig på bundlinjen. For det er klart, at mennesker gerne vil være motiverede og at motiverede omgivelser smitter an på den enkelte, men det er ikke måske helt så klart, hvordan man skaber betingelser for motivation, når der selvfølgelig går hverdag i arbejdet. Hvordan skaber man en vedvarende og stabil motivation hos ens ansatte, når arbejdet også nogle gange bare er arbejde? Ja, det er kunsten og med et foredrag om motivation, vil I kunne gøre kunsten efter.