Byggeprojekter og markedsføring – sådan sikres væksten

Det er et utroligt avanceret arbejde at stå i spidsen for en virksomhed, fordi der skal træffes så mange vigtige beslutninger, at du nogle gange ender på dybt vand – men der har du jo ofte andre kloge hoveder til at hjælpe dig. En af de vigtigste opgaver i en virksomhed er dog naturligvis at skabe vækst, fordi en virksomhed der står stille, ofte vil blive set som en virksomhed, der ikke har succes. Vækst er altså en af succeskriterierne for virksomheden, og derfor er det vækst et utroligt vigtigt emne at have fokus på.

Bedre markedsføring bringer flere kunder

Markedsføring, marketing – kært barn har mange navne. Uanset hvad I kalder det, er det svært at komme udenom, at det er en af de meget vigtige opgaver i enhver virksomhed. Kunderne falder jo i de fleste tilfælde ikke bare ned fra himlen, men det er derimod jeres opgave at gøre noget aktivt for at lokke kunderne til jeres virksomhed, ligesom I også gerne skal få dem til at komme tilbage igen. At steppe lidt op på markedsføringsfronten kan altså være en af de bedste veje til bedre vækst i virksomheden, fordi det forhåbentligt vil medføre flere kunder og dermed flere penge i kassen.

Udvid på det helt rigtige tidspunkt

En nystartet virksomhed vil ofte ikke være så stor, hverken i fysiske lokaler eller i økonomi og bekendthed. Men håbet for enhver virksomhedsejer er selvfølgelig, at virksomheden vokser så meget i antal af kunder og økonomi, at det på et tidspunkt bliver decideret nødvendigt at udvide virksomhedens fysiske lokaler også. Det er bare vigtigt at gøre det på det helt rigtige tidspunkt.
Det er også ofte et enormt stort projekt, og I vil få brug for hjælp på mange fronter. Hvis I kan gøre det med hjælp fra en enkelt anden virksomhed, f.eks. med totalentreprise i Århus, er det også meget optimalt.