CR7 underbukser til alle

Cristiano Ronaldo eller som vi kender ham CR7 er et kæmpe ikon i hele verden. Vi alle kender CR7 fra fodboldverdenen, hvor man bliver ved med at slå rekorder. Selvom han er ved at være oppe i alderen, så har CR7 udrettet utrolig meget igennem hans karriere. Målrekorder er blevet slået, og hans utrolige fysik får alle til at tabe kæben. Det har også betydet at han ved siden af fodbolden har lavet en masse nye ting, da han son nævnt er en frontfigur for utrolig mange. Dertil har han lavet hoteller rundt omkring i verden, solbriller og ikke mindst hans meget kendte underbukser. CR7’s underbukser er en kæmpe succes, og utrolig mange unge bruger den verden over. Det er som vi alle kender bare noget specielt at have et par underbukser fra ens idol.

CR7 og hans karriere

CR7 startede sin fodboldkarriere i Sporting i Portugal, hvor han hurtigt i en alder af 18 år blev solgt tik Manchester United. Det var for alvor her hans talent begyndte at udfolde sig. Hans fantastiske spark, og driblinger tog verden med storm, og han blev utrolig hurtigt mange unge drenges ynglings spiller. Det kræver utrolig meget for en person, og være et forbillede for så mange som CR7 er. Han har dog levet op til dette helt perfekt. Han viser at hårdt arbejde slår talent til hver en tid, og det er en stor inspirationskilde for utrolig mange unge drenge og piger. CR7 står faktisk også selv til model til hans kendte underbukser. Det er også et tegn på at han selv bruger dem, som bare gør at der bliver solgt endnu flere. CR7’s underbukser er utrolig fleksible og behagelige, da de også skal kunne bruges til når man dyrker sport. De er lavet af mikrofibermaterialer, som gør at de tørrer utrolig hurtigt, så du altid vil kunne bevæge dig optimalt. CR7 har lavet underbukserne i samarbejde med JBS, som har fungeret utrolig godt.

CR7 underbukser – bevæg dig optimalt

CR7’s underbukser er utrolig kendte verden over, og kan bruges til stort set alle. Det er specielt hans boxershorts som er utrolig populære blandt mange. Så hvis du ønsker at optimere dig på en fodboldbane, så er der altså intet bedre end at have de samme underbukserne, som en af de største fodboldspillere nogensinde.