Dette kan du lave i London

London er en skøn by, som byder på mange muligheder alt efter, hvad du er til. Du kan flyve til London og få en rejse fyldt med oplevelser. Der er god mulighed for at møde nye mennesker på din vej og få en oplevelse du sent vil glemme. Hvis du er nysgerrig på ting du kan lave, når du besøger London, så læs med her og få inspiration.

Oplev byen

Hvis du rejser til london, så venter der en by med mange indtryk og muligheder for oplevelser. Hvis du er nysgerrig, så gør som mange andre: læs mere om rejser til london

Når du rejser til london, så bør du klart tage på en udflugt, hvor du får set den smukke by. Du kan evt. hoppe på en londonbus og få en sightseeing og rundtur rundt i den smukke by. Der er mange ting at se og mange steder at besøge, så du kan nemt få en dag til at gå med en rundtur. Husk evt. et kamera, så du kan forevige alle de nye steder, som du kommer til at opleve og se.

De kendte seværdigheder

Når du rejser til london er der nogle ting, som du bare må se og opleve. Her er en liste over de ting, som du skal opleve, når du rejser til london.

  • London Eye: hvis du elsker højde og en smuk udsigt, så skal du helt klart tage et smut forbi London Eye, hvor du har udsigt over hele byen

  • Big Ben: Ingen tager til London uden at se det famøse klokketårn Big Ben. Det bliver du nødt til at opleve

  • Madame Tussauds: Er det mere til museum, så skal du et smut forbi voks museet Madame Tussauds, hvor du kan opleve voksfigurer af kendte mennesker. Helt klart noget du bør opleve, når du er i London.