Dette vil afhjælpe børnenes fryseklager efter svømmeturene

Når du og din søn eller datter har været et visit i svømmehallen eller på den livlige strand, er der nærmest garanti for, at du typisk vil høre en påklagende datter eller søn, fordi de fryser efter det drastiske temperaturskifte. Dette er de fuldstændigt berettiget til, men vil du undgå det, er der en løsning.

Temperaturskiftets effekt

Der er intet at rafle om, når det påstås, at badetøj ikke ligefrem varmer kroppen. Det er nemlig slet ikke hensigten med badetøj. Hensigten er derimod at sørge for, at man kan glide frit og hurtigt gennem vandet. Når man træder op derfra, er det af samme årsag koldt, og særligt for de små, kan dette være svært at håndtere. Selvom det blot er få minutter, er det vanskeligt for børn at kapere, så læs mere om, hvordan en poncho kan forhindre denne situation.

Køb en hurtigttørrende poncho til børn

Der sælges hurtigttørrende ponchoer til børn, der vil være praktiske, hvis dit barn ikke nøjes med en enkelt tur i havet eller svømmebassinet. Ofte skal det gøres ad flere omgange, fordi der konstant byder dig en chance for at fange en ny bølge. Her vil en hurtigttørrende poncho have en større effekt end en poncho, der er langsommere til at tørre. Den vil nå at tørre, inden barnet atter kommer op for at tage den på. Er den våd, når den skal benyttes, nytter den ikke meget.

Ponchoer med praktisk design

En poncho fås i flere forskellige udgaver. Det vil være optimalt at købe en med lommer – både lommer med lynlås og konstant åbne lommer. Sidelommer vil kunne bruges til at varme hænderne. Lommer med lynlås vil kunne bære på værdifulde genstande såsom nøglebundter, der ellers uheldigvis kan forsvinde på en strand eller i en svømmehal. Derudover er en hætte ekstra komfortabel.