Drømmer du om at få en tatovering?

Der er nok en del mennesker, der går rundt med en lille drøm om at få en tatovering. Det føles måske lidt farligt og lidt forbudt – men som et voksent menneske er du naturligvis i din gode ret til at gøre det, hvis du har lyst! Derfor skal du bestemt heller ikke holde dig tilbage, hvis du gerne vil have dig en tatovering. Der er et væld af fantastiske motiver at vælge imellem, og kun din fantasi sætter grænserne. I denne guide kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med tatoveringer.

Det skal du være opmærksom på før tatoveringen

Der er naturligvis nogle ting, du skal være opmærksom på, inden du går ud og får en tatovering. For det første skal du naturligvis være sikker på, at der er tale om et motiv, som du kan holde ud at have på kroppen – måske endda hele livet. Derfor er det vigtigt at vælge med omhu, og måske have motivet som baggrund på din telefon et par måneder, så du kan se, om du bliver træt af det. Derudover er det naturligvis vigtigt at vælge et godt sted at få lavet tatoveringen – for eksempel hos Betty Zoo Tattoo.

Det skal du være opmærksom på efter tatoveringen

Der er selvfølgelig også nogle ting, du skal være opmærksom på, efter du har fået din tatovering. En af dem er, at en tatovering helst ikke skal udsættes for for meget sollys – især ikke i starten. De første to uger bør du helt undgå at få sol på den, og derefter skal den smøres med godt med solcreme, så farven ikke blegner. Det er også vigtigt at holde øje med, om du eventuelt får en allergisk reaktion, for dem skal man nemlig reagere hurtigt på. Ellers kan du blot glæde dig over din nye flotte tatovering.