Ekram.dk har Lyngby glas og Rosendahl

Lad ekram.dk dække bord for dig! Hos denne danske online isenkræmmer forhandles alt til køkken, bolig og have, sådan at du kan imponere dine gæster, næste gang du får besøg. Udvalget af elegante glas dækker for eksempel altid bredt, sådan at du kan gå på opdagelse i produkter fra nogle af markedets største spillere.

Se de elegante Lyngby glas hos ekram.dk

Lyngby glas er til dig, der mangler elegante måder at skænke drikkevarer til dig selv eller dine gæster på. Når du hælder en drink op i et Lyngby glas føles det nemlig altid særdeles gennemført, da netop denne producent er en af Danmarks mest succesfulde og toneangivende glasfabrikker. Lyngby glas er altså den perfekte måde at imponere dine gæster på, og fås derfor næsten altid i pakker med fire eller seks enheder. På denne måde har du altid matchende Lyngby glas ved hånden, der står fint på ethvert spisebord. Udvalget af Lyngby glas hos ekram.dk omfatter både de glatte glas fra Juvel-serien og de elegante krystalglas fra den populære Melodia-serie. Du finder derfor altid Lyngby glas til både hverdag og fest og mange specifikke typer drikkelse. Øl- og vinglas er naturligvis at finde, men de fine glas til whiskey og gin bør bestemt ikke undlades!

Anerkendte Rosendahl producerer designglas

Rosendahl er en anden producent, der ikke bare er kendt for deres glasproduktion, men også forhandles i stor stil hos ekram.dk. Rosendahl er nemlig et særdeles anerkendt designhus, der er gået de færreste danskere med hang til køkkenudstyr over hovedet. Hos ekram.dk finder du derfor et varieret udvalg af Rosendahl produkter, der ligeledes omfatter masser af Rosendahl glas, fade og karafler. Rosendahl Grand Cru-serien er en af de mest ikoniske produktserier fra denne populære producent, da du med en serie af Grand Cru produkter sagtens kan dække et helt bord op til middag. Vandglas, skåle, vinglas og krus er for eksempel alle Rosendahl produkter fra denne serie, og her du står derfor aldrig tomhændet, ligegyldigt hvad du mangler til dit spisebord. Investér for eksempel nemt i en Rosendahl Grand Cru karaffel, og hold dine gæsters tørst slukket med enten vand eller lemonade. Er det varme drikke, du mangler udstyr til, fås fine Rosendahl Grand Cru Hot kopper selvfølgelig også, sådan at dig og din familie kan nye en velfortjent kop kaffe eller the efter en lang dag.

Gå på opdagelse i alverdens slags isenkram på www.ekram.dk. Her har du altid mulighed for at få sendt din bestilling helt hjem til hoveddøren eller at hente den selv i butikken.