Få en frokostordning på din arbejdsplads

Har du en virksomhed, der ikke har en kantine- eller frokostordning, og hvor dine medarbejdere selv skal have madpakke med på arbejde hver dag? Så kan det godt være, at du skal overveje at anskaffe virksomheden en frokostorden, så dine kollegaer kan blive forkælet med lækker mad hver dag.

Frokostordning til virksomheder i Vejle og omegn

Har du en virksomhed i Vejle eller omegn, og godt kunne tænke dig at forkæle din kollegaer med en lækker frokostordning, skal du prøve Le Menu. De leverer en fantastisk lækker frokost til din virksomhed hver dag.

En sund og varieret frokostordning kan optimere dine medarbejdere. Det med at leve sundt og varieret er ved, at være en implementeret del af hverdagen for rigtig mange danskere. Danskerne lever i dag sundere og sundere, og derfor er det også vigtigt at støtte op omkring dette på arbejdspladsen.

Lav andre sunde tiltag på arbejdspladsen

Ud over en lækker frokostordning, til de ansatte, kan det være en god ide at lave andre tiltag på arbejdspladsen. Dette kan eksempelvis være 10 minutters daglig motion.

Saml hele kontorer eller afdelingen hver dag, og lav udstrækningsøvelser eller øvelser hvor I styrker de muskelgrupper, der er mest udsatte i jobbet. Det kan gøre rigtig meget for de ansatte at komme ud og rører sig, midt på dagen.

Ud over at spise sundt og rører sig på arbejdspladsen, er det sociale også et vigtigt aspekt at tage hensyn til. Tag derfor dine kollegaer med under armen, og lave noget sjovt sammen. Dette kan både være i og uden for arbejdstiden. Hvis vejret er godt, kan man tage frokosten med udenfor. Her kan man sidde i solen og snakke med sine kollegaer, på en helt anden måde, end hvis man sidder i en kantine eller en spisestue.

Det kræver ikke meget at skabe en god og sund arbejdsplads.