Få hjælp til at få fuld forældremyndighed over dit barn

Det er aldrig rart, når du og din partner må gå fra hinanden. Men det kan ikke desto mindre være den rette løsning, hvis I ikke længere fungere sammen til skade for både jer selv og jeres barn.

Men når I som forældre skilles, er det ikke altid nemt at blive enige om, hvordan forældremyndighed over barnet skal fordeles.

Men det er en ting, som er vigtig at få styr på, og hvis du ikke længere ønsker at dele forældremyndigheden med den anden forældre, efter i er flyttet fra hinanden, kan du søge om at få fuld forældremyndighed over dit barn.

Du kan få hjælp til at få fuld forældremyndighed fra en professionel advokat, som kan guide dig gennem processen og sørge for, at dit krav bliver hørt.

Derfor skal du bruge en advokat til at få fuld forældremyndighed

For at få fuld forældremyndighed over dit barn skal du sende aftalen mellem dig og den anden forældre til familieretshuset. I aftalen står der, at den fælles forældremyndighed overdrages til dig, så du kan få fuld forældremyndighed.

Det er dog ikke en nem proces, og derfor kan det være fordel med støtte fra en advokat, der har været igennem lignende sager mange gange før.

Det kan tage tid et få godkendt en ansøgning om fuld forældremyndighed i familieretshuset, og under hele processen er der flere ting, som du skal forholde dig til og tage stilling til. Derfor er det rart at have adgang til juridisk bistand undervejs, så du kan blive klædt godt på til at tackle de udfordringer, som måtte opstå.

Også i tilfælde af, at du og den anden forældre ikke kan blive enige om forældremyndigheden, er en advokat med speciale i forældremyndighedssager et godt valg, da en advokat kan hjælpe dig gennem processen i både familieretshuset og senere i familieretten hvis nødvendigt.