Få ArthroFlex til hunde hos Dyrlægens Gård

Vil du gerne have kosttilskud til dit dyr fra en pålidelig forhandler med stor ekspertise? Så er Dyrlægens Gård et oplagt bud. Virksomheden er drevet af et passioneret par, som har kendskab til alle dyr. For eksempel finder du ArthroFlex til hunde blandt deres udvalg. Derudover har de kosttilskud fra Kalm. Begge dele kan din hund blive meget glad for. Læs mere om Ulla Bech Qvist og Jonas Qvist herunder.

Eksperterne fra Dyrlægens Gård har ArthroFlex til hunde

Uanset om du har en chihuahua, en bulldog eller en grand danois, bør du klikke ind på www.dyrlaegensgaard.dk. Her finder du nemlig ArthroFlex til hunde. Hos Dyrlægens Gård er de altid på jagt efter kosttilskud til hunde fra de mest kvalitetsbevidste brands. Det er grunden til, at de fører ArthroFlex til hunde. På hjemmesiden finder du både ArthroFlex til små og store hunde. De fås som godbidder, men også som pulver.

Fælles for ArthroFlex til hunde fra Dyrlægens Gård er, at der er elementer i, som hunden vil elske for smagen. Dermed kan du bare vælge, om det skal serveres separat fra det almindelige foder eller sammen med det. Med den gode smag i ArthroFlex til hunde behøver det ikke være en sur tjans. Eksperimentér lidt med mængden, og find ud af, hvor meget din hund holder af det. Måske kan den bedre lide godbidderne end pulveret eller omvendt.

Brug kosttilskud til hunde fra populære Kalm

Hos Dyrlægens Gård har de også et andet kosttilskud til hunde, som er værd at undersøge. De fører nemlig det populære mærke Kalm. Det er ikke helt tilfældigt, at valget er landet på Kalm. Bag Dyrlægens Gård står parret Ulla Bech Qvist og Jonas Qvist. Ulla Bech Qvist er uddannet dyrelæge, og de passionerede dyreelskere vælger derfor deres produkter på en informeret baggrund. Den høje kvalitet fra Kalm passer perfekt ind på www.dyrlaegensgaard.dk.

Ligesom med ArhtroFlex til hunde har du flere muligheder med Kalm. De føres som både tabletter og i flydende form. Dermed er der gode muligheder for, at du kan servere det til din hund uden problemer. Kosttilskud til hunde som Kalm kan serveres til hunden sammen med det almindelige foder eller separat. Det hele afhænger blot af, hvad din hund foretrækker.

Er du interesseret i at få ekspertrådgivning vedrørende din hund og kosttilskud? Så giv de passionerede ildsjæle fra Dyrlægens Gård et kald. I deres sortiment fører de også kosttilskud og lignende til en række andre slags dyr. Klik ind på www.dyrlaegensgaard.dk i dag.