Få behagelige fingerskinner hos K. C. Pedersen

Kom godt videre i dit genoptræningsforløb ved at handle hos K. C. Pedersen. K. C. Pedersen sætter et smil på dine læber ved at tage hånd om dine ønsker til træningsredskaber, kompressionsbeklædning eller generelle hjælpemidler til hverdagen. Læs mere herunder om det store sortiment, der blandt andet omfatter skinner og bandager til fingre.

Let din hverdag med fingerskinner fra K. C. Pedersen

Skinner og bandager til fingre hjælper dig, der oplever midlertidige eller kroniske problemer med deres fingre. Fingerskinner er nemlig med til at stabilisere led, sådan at det er mere behageligt at bruge dem. Dette begrænser bevægelse i de led, du placerer dine fingerskinner på. Midlertidige problemer som brud eller seneskader er altså problemer, hvor det kan være rart for dig at benytte fingerskinner. Det samme gælder for kroniske problemer som for eksempel gigt. I begge tilfælde kan fingerskinner nemlig støtte ved greb, og på denne måde være med til at gøre din hverdag en hel del lettere. I flere tilfælde kan du sågar få bevilget fingerskinner af kommunen, hvis det vurderes at du har en behov for dette. Alt det kræver, er en vurdering fra egen læge og en skreven ansøgning om kropsbårne hjælpemidler til den pågældende kommune.

Kataloget af skinner og bandager dækker dog meget mere end bare fingerskinner. En god skinne til lige netop dine behov er nemlig oplagt for at kunne sikre, at din situation får det mest behagelige udfald. Det store udvalg er derfor sammensat sådan, at alle har mulighed for at finde netop den skinne, der passer dig bedst. Albuestøtter, håndskinner og slynger til skulderen er altså altid en del af udvalget, ligesom forskellige former for bandage ikke er til at overse. Silversplints er for eksempel et produkt til fingrene, der ligeledes er med til at stabilisere og aflaste, hvilket er rart, når du bruger dem. Dette produkt henvender sig primært til dig, der har permanente problemer med fingerled eller håndled, og bruges for eksempel ofte af folk, der lider af hypermobilitet. Fingerbandage er en anden del af udvalget, der ligeledes kan bruges, hvis du gerne vil have stabiliseret fingerleddene. I mange tilfælde kan det dog være svært at vide netop hvilket produkt, der passer dine behov bedst. Netop derfor, står en lang række medarbejdere klar med individuel vejledning hos K. C. Pedersen. Find kontaktinformationer på disse på www.kcpedersen.dk, og forvent din bestilling leveret inden for bare 1-2 hverdage med fri fragt på bestillinger over 500kr.