Få hjælp til familiesammenføring og ansøgning her

Bemærk venligst, at indvandringsrådgivningen er forpligtet til at informere dig om tid og sted for din ansøgningssamtale. Dette kan ske telefonisk eller personligt, hvis du ønsker det. Hjælp os med at hjælpe dig med at hjælpe dig selv – og hjælp os med at hjælpe dig med at hjælpe alle andre danskere og udlændinge med indvandrerbaggrund: Hold dig til reglerne og bestemmelserne, så vi ikke risikerer at få et efterslæb i sagsbehandlingstiden for gyldige ansøgninger. Dit bidrag er meget værdsat! Du kan altså hjælpe en masse andre med at få hjælp til familiesammenføring og ansøgning hos os. Vi hverken ønsker eller behøver at oplyse referencenumre eller personlige oplysninger (bortset fra alder og køn) før vi modtager fuld betaling ved hjælp til familiesammenføring og ansøgning, spørg venligst, hvis der opstår spørgsmål vedrørende dette og få hjælp til ansøgning her.

Det gør vi når du skal have hjælp til familiesammenføring og ansøgning

Vi hjælper med følgende
– hjælp til familiesammenføring og ansøgning, herunder ansøgninger om permanent opholdstilladelse. Vi hjælper med at udfylde formularerne, hjælper dig med at forberede alle nødvendige dokumenter/certifikater osv., hjælper dig med at forstå alle nye regler og bestemmelser vedrørende familier til danske statsborgere eller EU/EØS/Schweiziske statsborgere, der bor i Danmark (og tredjelandsstatsborgere, der flytter til Danmark), hjælper dig med at planlægge økonomisk for dit nye liv i Danmark – herunder forståelse af skatteforhold, opsparingsplaner osv.
– Ansøgning om dansk statsborgerskab for børn under 18 år, der har fast bopæl i Danmark (f.eks. er født her eller har boet her siden deres tidlige barndom).
Så der en masse hjælp at hente når det kommer til hjælp til familiesammenføring og ansøgning.

Hjælp til familiesammenføring og ansøgning tager tid, men er det hele værd

Med en sagsbehandlingstid på 10 måneder, kan det godt tage lidt tid at komme igennem hele forløbet, men det er uden tvivl det værd i sidste ende

  • Ansøgningsgebyr: DKK 7.000 ekskl. moms (1.750 DKK forudbetalt og det resterende beløb før interview og paskrav). Et ekstra lille tillæg pr. barn, hvis der samtidig ansøges om børn
  • Hjælp til indkvartering: hjælp til at finde en midlertidig bolig samt hjælp til at opbygge et netværk af informanter, der kan hjælpe dig med at finde en billigere bolig end dem, der er opført på populære ejendomssider.
  • Vi hjælper med at arrangere levering af møbler osv. samt med at skaffe alle de forsikringer, der er nødvendige i henhold til loven, f.eks. obligatorisk sygeforsikring, obligatorisk ansvarsforsikring osv. Vi hjælper dig med at forstå, hvad der er obligatorisk/anbefalet at runde op privat – herunder forsikringer, opsparingsplaner osv.