Find alle de smarte kjoler i store størrelser hos Venus & Mars XL

Marina Rinaldi, Godske, Tia, Frank Lyman og Sophia Curvy er blot nogle af de mange designermærker, der er repræsenteret hos den danske webshop Venus & Mars XL. En forhandler, der gennem de seneste 15 år har gjort det til deres hjertesag at tilbyde smart festtøj og kjoler i store størrelser til alle – uanset alder og kropsform.

Produktsortimentet henvender sig til både mænd og kvinder. Størrelserne går fra 42 til 56 for dametøjet og XL til 8 XL for herretøjet.

Så er du træt af altid at ende i uformeligt selskabstøj – og mangler du samtidig ny inspiration til din plus size festkjole, kan du nu gå på jagt hos Venus & Mars XL, hvor alt det smarte designertøj i store størrelser venter på dig.

Kjoler i store størrelser, der passer til alt

Venus & Mars XL har altid masser af valgmuligheder i kategorien for kjoler i store størrelser, og udvalget sigter mod, at du skal kunne finde kjoler til alle anledninger, hvad enten du mangler en skøn sommerkjole, en elegant cocktailkjole eller selskabstøj, der passer til bryllupper. Altså et bredt udvalg af kjoler i store størrelser.

Når du kigger gennem udvalget af kjoler i store størrelser fra, vil du snart opdage, at der er noget for enhver smag – hvad enten du er mere til det mønstrede eller ensfarvede look.

Du vil også kunne finde flere forskellige indsnit, alt efter hvad du har det bedst med. Vil du gerne fremhæve barmen lidt mere end dellerne på maven, har Venus & Mars XL også flere former for shapewear, så du kan få strammet ind alle de rigtige steder.

Masser af lækkert tilbehør til dit outfit

Sammen med de mange kjoler i store størrelser kan du også finde masser af accessories hos Venus & Mars XL, der gør det muligt at dresse kjolerne op eller ned.

Er du ked af at have bare arme, kan du med fordel vælge en jakke, blazer eller et sjal i webshoppen, så du kan føle dig ekstra godt tilpas.

Af andre smarte modeaccessories kan nævnes smykker, bælter og tørklæder samt sko – så grib chancen for at sammensætte en helt ny plus size garderobe med Venus & Mars XL.

Shop i webshoppen eller i butikken

Har du ikke mulighed for at besøge Venus & Mars XL’s fysiske butik i Rødovre, er det super nemt at shoppe i webshoppen, hvor du kan finde smukke kjoler i store størrelser.