Find både bæredygtige bioposer til institutioner og bioplantefolie til landbrug hos ZENZO

Leder du efter en pålidelig leverandør af produkter relateret til blandt andet affaldssortering og affaldshåndtering? Så behøver du ikke lede længere. ZENZO er en virksomhed, der har specialiseret sig i kvalitetsprodukter relateret til miljø og byrum. Disse fremstilles til flere forskellige typer af erhverv, sådan at du kan finde både bioposer til institutioner og bioplantefolie til landbrug på www.zenzo.dk.

Bioposer til institutioner er et miljøvenligt alternativ

ZENZOs bioposer til institutioner er fremstillet til brug i institutioner såsom skoler, der producerer affald i større mængder. De kommer derfor i størrelser, der kan indeholde helt op til 120 liter, sådan at jeres madaffald kan håndteres mere effektivt. Bioposer til institutioner er ligesom bioposerne i mindre format et miljøvenligt alternativ til den traditionelle plastikpose. De nedbrydes nemlig fuldstændigt i jorden og efterlader ingen former for mikroplast når madaffaldet bearbejdes og omdannes til kompost. De spiller derfor også en vigtig rolle i målet om en cirkulær samt mere bæredygtig økonomi og bruge derfor som led i affaldshåndteringen i flere danske kommuner. Selvom bioposer til institutioner er en del større end de poser, der findes til husholdningsbrug, behøver du ikke at være nervøs for holdbarheden. Bioposer til institutioner kommer nemlig med en høj styrke og kan desuden fås med en passende spand.

Brug bioplantefolie til landbrug tilpasset dine afgrøder

Listen af muligheder indenfor miljøvenlige alternativer til plastikprodukter stopper dog ikke der. Du finder nemlig ligeledes bioplantefolie til landbrug, der bestemt er værd at læse op på, hvis du er landmand eller på anden vis arbejder indenfor landbruget. Bioplantefolie til landbrug fremstilles af et bioplastik materiale kaldet Mater-Bi. Dette består blandt andet af majs og polyester, der gør, at materialet nedbrydes og komposterer, mens afgrøderne vokser. Efterfølgende behøver du heller ikke bekymre dig om omkostninger ved bortskaffelsen af folien, da den simpelthen bare pløjes ned i jorden, hvilket i sidste ende sparer dig for både tid og kræfter. Den bioplantefolie til landbrug, du finder hos ZENZO, der er datterselskab af producenten BioBag, er desuden fuldt ud certificeret i henhold til europæiske standarder. Desuden fremstilles bioplantefolie til landbrug sådan, at den er tilpasset specifikke afgrøder. Dette betyder, at den fås i forskellige tykkelser og størrelser samt med perforation eller plantehuller. Derfor passer den, uanset om du dyrker jordbær eller squash. Ved brug af biofolie fra ZENZO sikres du derfor ikke bare en mere næringsrig jord på sigt, men ligeledes den mest effektive brug af arbejdskraften.

Læs mere om bioposer til institutioner og bioplantefolie til landbrug på www.zenzo.dk, hvor du ligeledes kan udfylde en kontaktformular, hvis du står tilbage med et spørgsmål eller to.