Find den glasvæg, der passer til dit hjem

Hos First Floor CPH kan du finde både glasvægge og New Yorker skydedøre i fantastisk flotte design. Deres glasvægge giver en fænomenal lysgennemgang, der kan gøre en stor forskel for oplevelsen i lokalet. Deres New Yorker skydedøre er både funktionelle og giver et unikt amerikanskinspireret udtryk i hjemmet. Du kan læse mere om First Floor CPH og deres produkter nedenfor.

Få en veldesignet glasvæg hos First Floor CPH

Hos First Floor CPH har de mange løsninger i glasvægge, og de kan stå for både levering og montering. Processen kan starte med, at kommer ud til dig og sammen med dig bedømmer, hvor mange fag, der skal installeres. Herefter måler de op, så de ved præcis, hvordan din glasvæg skal udformes. Når glasvæggen er lavet, kommer de og monterer den. Det er en løsning, du helt absolut vil blive glad for. Deres glasvægge er nemlig enormt flotte og passer perfekt ind i et moderne dansk hjem. Fordelen ved en glasvæg er selvfølgelig først og fremmest lysindfaldet. Det kan gøre en enorm forskel for fornemmelsen i rummet, hvis man lader lyset skinne ind med en glasvæg. Du kan få den i forskellige slags glas. De fås nanobehandlet, i klart glas og jernfattigt glas. Hvis du er interesseret, kan du med fordel kontakte First Floor CPH. De har ikke kun godt styr på deres håndværk, de har også stor erfaring med at finde de helt rigtige løsninger til de danske hjem, der ofte byder på forskellige udfordringer.

Udsmyk dit hjem med en moderne New Yorker skydedør

Du kan også finde New Yorker skydedøre hos First Floor CPH. Ligesom med deres glasvægge kan de sørge for at ordne hele processen for dig. De måler op, skærer til, hvis det er nødvendigt, fremstiller skydedøren og installerer den hos dig. De fremstiller den i deres helt eget smedeværksted, og de er dygtige til deres håndværk. Du har nogle muligheder for at tilvalg til din New Yorker skydedør. Du kan få håndtag i messing, låsekasse, lyddæmpende glas, matteret glas, termoglas og retro skydedørsbeslag. Fordelen over en almindelig dør er, at man med en New Yorker skydedør får en utroligt pladsøkonomisk løsning. Den kører på et af to hjulsystemer parallelt med væggen og optager dermed minimalt plads. En New Yorker skydedør fås enten med synlige støbejernshjul eller i loftmonteret version. First Floor CPH kan nemt hjælpe dig med at finde frem til den rigtige løsning. De har stor erfaring og tager sig godt af dig. Kontakt dem endelig for en uforpligtende snak.