Fodergrossisten.dk har alt fra agn til rotter til slanger

Præcis som navnet leder en til at tro, er Fodergrossisten.dk klar med et af landets bedste udvalg af dyrefoder af forskellig art. I artiklen herunder har vi skrevet lidt om, hvorfor netop denne butik er et godt navn at satse på næste gang, du skal købe agn til fisketuren, rotter til slanger eller andre typer dyrefoder og dyrerelaterede produkter, som man måske ikke lige finder hos en almindelig dyreforhandler. Læs mere i artiklen herunder.

Vælg mellem de mange agn hos Fodergrossisten.dk

Skal du snart på fisketur, og vil du øge chancerne for at få noget på krogen? Så kig forbi Fodergrossisten.dk lige nu. Her har man nemlig samlet et bredt udvalg af agn, der helt sikkert vil være svært for fiskene at modstå. Udvalget spænder ganske bredt og tæller lige nu f.eks. både sild, smelt, sardiner, brisling, rejer, makrel og blandede ferskvandsfisk. Selvom titlen på kategorien er agn, skal det for øvrigt siges, at du sagtens kan fodre dyr i fangenskab med agn fra kategorien; det vil de helt sikkert sætte pris på. Dog skal man naturligvis lige sikre sig, at ens kæledyr eller husdyr kan tåle foderet, som bliver serveret. Ud over agn, har man også inkluderet en praktisk kasse med tøris i kategorien, som effektivt sørger for, at agnen er frisk og klar til brug, når den kommer frem.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det er sjovere at være på fisketur, når man fanger noget. Heldigvis er der også ekstra gode chancer for det, når man sørger for at købe velegnet agn hos www.fodergrossisten.dk.

Søger du rotter til slanger, er dette webshoppen til dig

Ud over agn har man ikke så overraskende også en række forskellige typer foder klar til levering hos Fodergrossisten.dk. Bl.a. kan man købe rotter til slanger i butikken. Har man en slange derhjemme, vil den helt sikkert elske at få serveret en rotte til frokost, morgenmad eller aftensmad. Foruden rotter til slanger tæller udvalget også mus til slanger. Man har både mulighed for at vælge hele voksne mus og rotter samt unger, ligesom man også kan købe finthakket rotte og mus. Præcis som forventet, hvis man har købt dyrefoder hos forhandleren tidligere, lever både mus og rotter til slanger op til skrappe kvalitetskrav, og man leverer selvfølgelig både til private og til erhverv, f.eks. zoologiske haver.

Har du spørgsmål vedrørende valg af agn, rotter til slanger eller noget helt tredje, kan du altid rette henvendelse til deres kundeservice. Her sidder venlige medarbejdere klar til at besvare disse efter bedste evne.