Fuldend taglægningen med vindskeder og ståltrapez fra Profilmetal A/S

Hvis du skal lægge tag eller lave facade på et hus, et skur eller en anden bygningstype, er Profilmetal A/S klar til at levere materialer til dig. De har alt, du skal bruge, når det kommer til ståltag og -facader. Derfor kan du være helt sikker på at få den rette vindskede til taget eller fantastisk og holdbar ståltrapez.

Inddæk ståltaget med en vindskede i høj kvalitet

Efter du har valgt det ståltag, du skal bruge, er det næste skridt at få bestilt dine inddækninger. Hos Profilmetal A/S kan du være sikker på, at de har, hvad du skal bruge. Du finder bl.a. en vindskede i deres udvalg, der er deres standard inddækning, og vælger du denne type, kan være helt sikker på at få høj kvalitet og holdbare materialer. En vindskede er nemlig ikke bare en nødvendig tilføjelse, men er også en flot detalje, der giver huset en helhed.  Da Profilmetal A/S forhandler vindskeder i både store og små størrelser, er der desuden gode chancer for, at du kan finde en type, der matcher dit projekt. Kan du dog ikke finde en vindskede i den rette størrelse, kan du altid tage kontakt, da de kan fremstille dem i specialmål. En vindskede monteres langs gavlenden, hvor den er med til at forhindre sne og regn i at trække ind i tagkonstruktionen. Mangler du vindskede til dit tag, bør du tage ind forbi profilmetal.dk.

Brug TP20 ståltrapez til din nye carport

Er du derimod på udkig efter den rette løsning til tag eller facade, så er ståltrapez fra Profilmetal A/S en god løsning. De har et bredt udvalg af forskellige typer ståltrapez, der er CE-godkendte. Det er dermed sikkert at bruge, da både kvaliteten og sikkerheden er i top. De har ståltrapez i mange forskellige typer, men deres mest solgte er helt sikkert TP19 og TP20. De er oftest brugt til carporte, brændeskure og haveskure, men du ser dem også på større byggerier som lader og haller. Der er mange forskellige måder at anvende ståltrapez på. De bliver ofte brugt til tage, men du ser dem også tit anvendt til forskellige facader. Profilmetal A/S har ståltrapez i en profilhøjde fra 18 mm til 35 mm, hvilket er den typiske højde for disse plader. Ønsker du antikondens, der kan være praktisk ved forskellige byggerier, så er det muligt at bestille det. Ståltrapez kan desuden også monteres på et allerede etableret tag. Uanset hvad du skal bruge ståltrapez til, kan du være sikker på, at profilmetal.dk har, hvad du skal bruge. Er der noget du er i tvivl, kan du altid kontakte dem.