Gaver til din mand

Det er snart jul, og det er ikke sikkert, at du lige har styr på gaven til kæresten, den forlovede eller manden. Og det er heller ikke altid, at han er god til at fortælle, hvad han ønsker sig. Det kan derfor være svært at finde på noget, når han ikke ytrer sig. At finde den rigtige gave er derfor oftest en lang og sej kamp, selvom at den ikke behøver være det. Han plejer jo at bliver glad for det meste alligevel. Alligevel har vi lavet en lille liste med gaveideer, så du forhåbentlig ikke skal bruge så lang tid på at tænke på det i år. 

Værktøj

Hvis han bare er en lille smule handyman, så kan han altid bruge lidt ekstra værktøj. Det kan de aldrig gå ned på, og det er derfor også en sikker gave. Det kan være skruetrækkere, haveredskaber, hammere, boremaskiner, osv. Du kan se et stort udvalg af boremaskiner her, hvis du tænker, at han kunne bruge det. Vi er overbeviste om, at han vil blive glad for det.

Ølsmagning

Giv ham en ølsmagning. Det kan være at gavekort til to, hvor du siger, at han gerne må tage en af makkerne med, og at det altså ikke behøver at være dig. Han vil sikkert synes, at det er en mega fed oplevelse, og så kan du også få lidt ro derhjemme, mens han er afsted. Det er da en win win.

En ny kaffemaskine

Hvis han er kaffeelsker, fortjener han en ny kaffemaskine. Det er blevet ret in med de maskiner, der bruger kapsler. De er hurtige, og man kan få mange forskellige former for kaffe ved at bruge dem. Det er derfor en god gave, hvis han godt kan lide at prøve lidt forskelligt.

Parmassage

Det er også lidt en gave til dig selv. Men giv ham en parmassage. Det er utrolig rart, og så er det altid godt at få løsnet lidt op – især hvis han har en travl hverdag. Det er hyggeligt, hvis i kan lave noget sammen, og så er det bare super afslappende. Det giver fornyet energi, og det er alle pengene værd.

Vi håber, at du kan bruge denne lille liste til lidt inspiration. Og derved håber vi, at du ikke kommer til at bruge alt for lang tid på gavejagten i år. Og som sagt, så bliver han sikkert glad for det meste.