Giv dine møbler nyt liv og frisk din indretning op

Hvis du synes, at din indretning trænger til, at der sker noget helt nyt, så behøver du ikke nødvendigvis gå ud og købe en hel masse nye ting. I stedet kan du forsøge at få det bedste ud af de ting og møbler, du allerede har.

 

Der er nemlig mange muligheder for at give egne møbler nyt liv.

 

Mal dine møbler i nye farver

 

Det lyder meget enkelt og basalt, men faktisk er det med til at gøre en kæmpe forskel for din indretning, når du maler dine møbler. Hvis du har nogle gamle møbler, som ikke passer særlig godt ind i din indretning, så behøver det ikke at betyde, at det er bedst at smide dem ud.

 

I stedet kan du nemlig give dem en omgang maling i nye og flotte farver, der passer bedre ind i din indretning. En gammel trækommode virker tung og ikke særlig moderne, men det er kun lige indtil, du sliber den og maler den pastelgul, blå, lysegrøn eller noget helt fjerde. Hvis du gør dig umage, står du pludselig med et møbel, der ser helt nyt og moderne ud.

 

Ombetræk dine gamle møbler

 

Dine møbler bliver naturligvis mere og mere slidte, desto mere du bruger dem. På et eller andet tidspunkt når det til et punkt, hvor det ikke er kønt længere. Heldigvis er det muligt at ombetrække rigtig mange møbler.

 

Hvis du f.eks. har en gammel dansk designerstol, der er slidt i sit betræk, så er det muligt at få et nyt på, så den bliver så god som ny. Det er ærgerligt, hvis du skiller dig af med sådan nogle møbler, når det slet ikke er nødvendigt.

 

Det kan også være, at du har en stol i en farve, som du ikke længere bryder dig om. Så kan du bare skifte til et helt nyt betræk. Det kan du f.eks. ved hjælp af møbelpolstring Århus.

 

Skift greb og andre detaljer

 

Hvis du har nogle møbler, som passer fint ind i din indretning, men som alligevel trænger lidt til en kærlig hånd, så er det f.eks. en mulighed at skifte forskellige detaljer på dine møbler. Det kan f.eks. være, at du har et skab, som bare trænger til et par nye greb. Det kan også være, at du har et bord, der godt kunne bruge et par nye bordben.