Gør en forskel i verden – Sponsor en udsat armensk barn

Verden er ikke perfekt, og desværre er børn ofte ofre for de mange udfordringer, som verden står overfor. En af de største udfordringer kan være en krig, som vendte på sin hals på byerne og landsbyerne i Nordabrikansk i 2020. Mange børn i Armenien har ikke længere et sikkert og stabilt hjem, og de kæmper hver dag for at overleve. Men der er noget, som alle kan gøre for at hjælpe disse børn i nød – det er at sponsorere et udsat armensk barn gennem Mission10forty. Læs mere og støt et sporsorbarn.

Barnet og dets historie

Hvordan kan det at sponsorere en enkelt armensk barn gøre en forskel? Når du sponsorerer en udsat armensk barn, vil du blive knyttet til netop dette individuelle barn og dets familie. Du vil modtage breve fra dit sponsorbarn, og kunne sende breve og kort tilbage til ham eller hende. Inkluderet i alle breve fra dit sponsorbarn vil der være opdateringer om hans eller hendes liv og fremskridt i skolen, samt billeder og andet. Ved at lære om dit sponsorbarns liv, vil du forstå de konkrete måder, hvorpå du kan gøre en positiv forskel i hans eller hendes liv.

Hjælp til at betale for skolegang og livets essentials

Din månedlige donation på 265 DKK vil hjælpe dit sponsorbarn med at betale for skolegang, sundhedspleje, mad og andet, som han eller hun har brug for i hverdagen. Fordi hver donation går direkte til dit sponsorbarn og dets familie, kan du være sikker på, at dine penge faktisk gør en forskel i et udsat armenskt barns liv. Dine donationer vil også hjælpe Mission10forty med at yde støtte til den lokale armenske samfund samt mange projektet, som inkluderer services som kirker, hospitaler og rehabiliteringscentre.

Støt en organisation, som arbejder for en bedre fremtid

Mission10forty er en velrenommeret organisation, som arbejder hårdt på at hjælpe børn i nød rundt omkring i verden. Hvis du donerer din tid og kræfter til denne organisation, kan du være sikker på, at dine bidrag vil gå til at gøre en betydningsfuld forskel i verden og hjælpe mennesker i nød. Organisationen har en lang liste af påvist positive resultater og succeser, og har tidligere hjulpet mange børn i Armenien og rundt omkring i verden.

Få en meningsfuld forbindelse til en anden del af verden

Du behøver ikke at have en massiv indkomst eller være en ekspert i velgørenhed for at kunne sponsorere et armensk barn. Alt det kræver er en lille månedlig donation og nogle minutter om måneden, hvor du kan skrive og læse breve fra dit sponsorbarn. Alligevel vil denne lille handling give dig en meningsfuld forbindelse til en anden del af verden, som vil give dit liv en større betydning og formålsfuldhed.

At sponsorere et udsat armensk barn kan være en lille, men meningsfuld handling, som kan forandre en persons liv. Ved at gå sammen med Mission10forty og sponsorere et armensk barn, kan du hjælpe et sårbart barn og dets familie og være med til at sikre en stabil fremtid for dem.