Gør terrassen sommerklar med det perfekte loungesæt

Snart er det sommertid igen. Det betyder, at vi ligesom med uret skal sætte havemøblerne frem. Hvis du allerede nu går og drømmer lidt om, hvordan sommerterrassen skal se ud, så giver vi dig her et bud med et udendørs loungesæt. Samtidig kan du få inspiration til, hvordan du eller kan gøre terrassen sommerklar. 

 

Det kan være rigtig svært at kende forskel på sommertid og vintertid. Hvornår er det nu lige uret skal en time frem, og hvornår skal det en time tilbage? En tommelfingerregel er dog noget så simpelt som at tænke på sine havemøbler. I oktober skal man nemlig stille uret en time tilbage, præcis som man stiller sine havemøbler tilbage i skuret. I slutningen af marts stiller man til gengæld uret en time frem, igen ligesom man stiller sine havemøbler frem på terrassen. 

 

Derfor kan du allerede nu begynde at overveje, hvordan du gør din terrasse klar til sommeren. For før du ved af det, stiller vi nemlig uret en time frem, og så kan du nemlig gøre det samme med dine havemøbler. Måske er det også værd at overveje, om det ikke er på tide at skaffe sig nye havemøbler, mens man er i gang. Helt nye havemøbler loungesæt er måske lige det, der skal til, før din terrasse bliver helt sommerklar.

Derfor skal du købe havemøbler på nettet

I stedet for at bruge weekenderne på en tur ned til storcentret, så kan du med fordel finde dine næste havemøbler online. Her får du fuldt overblik over mulighederne på markedet, hvilken stil der passer dig bedst, samt de prisklasser der er inden for de forskellige slags havemøbler. Du kan nemlig let sammenligne priser, så du finder det tilbud, der passer bedst til dig og dit budget. 

 

Samtidig har du også mulighed for at få leveret det hele til døren. På den måde slipper du for at gøre traileren klar til, når du skal hente dine nye havemøbler. Den tid alene vil du kunne bruge langt mere fornuftigt, mens du drømmer om, hvad sommeren ellers skal byde på af spændende aktiviteter. 

Disse havemøbler kan du få online

Et udendørs loungesæt er oplagt til dig, der gerne vil gøre terrassen til et fantastisk sted at bruge sommeren. Om det er med venner eller familie, så vil et loungesæt ikke bare pynte på terrassen, det vil også skabe rammerne for nogle de perfekte aftener med grill, vin, brætspil og selvfølgelig de sene solnedgange og lyse nætter. 

 

Loungesættet er dog ikke det eneste, du kan finde på nettet. Der findes masser af forskellige slags havemøbler, du kan gøre klar til sommeren med:

  • Udendørs loungesæt
  • Haveborde
  • Havestole
  • Havebænke
  • Solsenge
  • Solstole

 

Om foråret når solen begynder at skinne skarpt, og varmen langsomt vender tilbage, så er en havebænk et perfekt sted at indtage dagens første kop kaffe. Det samme gælder for havebordet og havestolen. Til sommer hvor solen står højest på himlen, så er det langt mere behageligt at ligge ned, og derfor er solsengen oplagt allerede nu. Hvis du ønsker at komme lidt væk hjemmefra, så er solstolen dejligt mobil til en tur på stranden eller til et udendørs arrangement, hvor det er bedst at sidde ned. Mulighederne er mange. 

 

Fordelen ved at købe sine havemøbler online er, at du kan være heldig at falde over et godt tilbud. Som så mange andre priser er det ofte sæsonbestemt, hvor prislejet ligger, og jo tidligere du er ude, jo flere penge er der potentielt at spare. Det bedste ved at handle online er, at du får fuldt overblik over de forskellige priser på produkterne.

Sådan pifter du terrassen op til sommer

Allerede nu kan du begynde at overveje, hvordan du sætter terrassen i scene til en lang og solrig sommer. Efter en kold og våd vinter så er der intet bedre end at drømme sig til varmere temperaturer og skønne dage på terrassen. Et udendørs loungesæt er måske bare begyndelsen.

 

Der findes nemlig masser af måder, du kan gøre terrassen sommerklar på. Har du overvejet, hvordan belysningen skal være? Selvom nætterne er lyse om sommeren, så er det stadig afgørende for stemningen, hvilket slags lys du har på terrassen. Det kommer helt an på, hvor lampen hænger, om det er stearinlys eller elektrisk. 

 

Og så kan du allerede nu holde øje med ukrudtet. Hvis din terrasse er flisebelagt, så vokser der ofte mos eller andet frem mellem fliserne, og det kan fjernes både med ukrudtsbrænder, ukrudtsfjerner og selvfølgelig med en god gammeldags rive. Almindelig fliserens er også en god idé, da vinteren er altid plejer at være hård mod fliserne og andre belægninger. 

 

Har du en træterrasse derhjemme, er det ofte alger, der er problemet. Det kan du fjerne ved hjælp af vand og sæbe. Du kan også benytte dig af renseprodukter særligt egnede til den type træ, som din terrasse er lavet af, men det vigtigste er at beskytte træet så godt som muligt. Så sikrer du dig endnu en sommer på terrassen.