Guide: gør dit barn klar til regnvejret

Med det rigtige tøj kan du og dit barn fortsætte aktiviteterne ude uanset vejret. Regnvejr er ofte en god undskyldning til, hvorfor man bliver indendørs. Heldigvis findes der en masse slags tøj velegnet til regnvejr, som dit barn helt sikkert kan få stor gavn af!

Det rigtige fodtøj

Noget af det vigtigste, når dit barn begiver sig ud i det våde vejr, er valget af fodtøj. Det er i den grad ikke spor sjovt at få våde fødder – hverken i skole eller i haven. Derfor kan det være en god idé at investere i et par gode gummistøvler. Faktisk findes der et stort udvalg af mange forskellige farver og prints, derudover kan man også sagtens finde gode billige gummistøvler til børn, som stadig ikke går på kompromis med kvaliteten. Tjek altid, at de nye gummistøvler sidder tæt og har et langt skaft, så mudder og vand holder sig ude. Dermed er det også vigtigt, at sålen er god, så dit barn ikke falder og glider.

Vandtæt overtøj

Selvfølgelig er det også vigtigt, at dit barn har et godt sæt vandtæt regntøj, så hele kroppen holder sig tør. Det kan nemlig blive en lang og træls dag i skolen, hvis tøjet under bliver vådt, og man ikke har skiftetøj. Her findes også et stort udvalg i forskellige prisklasser både online og i fysiske butikker. Ofte kan det også være nødvendigt med ekstra tøj under regntøjet for at holde sig varm, eventuelt termobukser eller en god uldtrøje.

Pas på hænder og hoved

Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at dit barn har et par gode handsker og hue. Man kan hurtigt fryse om ørerne og få plaskvådt hår, derfor er en hue altid en sikker vinder til regnvejret. Det samme er et par gode vanter, som holder kulden ude.