Hele familien kan have det sjovt sammen med Geomag

For de kreative børn, der elsker at bygge og udforske deres egne konstruktionsideer, er Geomag uden tvivl et fantastisk valg. Legebyen.dk ved, hvor vigtigt det kan være at give børn mulighed for læring gennem leg, og derfor har de også et bredt udvalg af dette sjove magnetiske legetøj.

Udvalget af Geomag hos Legebyen.dk favner alle

Legebyen.dk har et spændende udvalg af Geomag legetøj, der findes til børn i alle aldre. Det schweiziske mærke blev grundlagt i 1998, hvor de producerede deres første magnetiske byggesæt. De har sidenhen lavet et væld af forskellige byggesæt, der byder på læring og leg. Blandt andet har de deres praktisk Magicube, der er egnet til børn på 1 år. De har dog langt flere end dén type. Deres Pro-L er egnet til børn på 8 og giver dem frie tøjler med sjove konstruktioner. Geomag er lavet med tanke på at udforske former, faconer og forskellige konstruktioner. For børn, der elsker at bygge eller sidde med noget i hænderne, er Geomag uden tvivl det rette valg. De giver nemlig mulighed for at sammensætte forskellige faconer og for at børn kan afprøve deres ideer. I sortimentet finder du desuden også Geomag Mechanics Gravity, der er lavet med forskellige procent genbrugsplast. Det står altid på pakken, hvor meget der er brugt. For dig, der vil give dit barn noget nyt og sjovt at lege med, men også tænker meget på miljøet, er det helt sikkert det rette valg.

Geomag inviterer til kreativ leg overalt

Geomag kan fås i forskellige farver, så du kan vælge dét, dit barn vil foretrække. Geomag kan helt sikkert også blive et hit på institutioner og børnehaver. Det kan specielt være praktisk, når de skal bruge det sammen. Så vil de få en bedre forståelse af at bygge sammen og i fællesskab finde en god løsning. Geomag vil dog uden tvivl også blive et hit i hjemmet, hvor børn og voksne kan lege med det sammen. Det er desuden en sjov måde at udfordre hinanden på. Legetøj som Geomag, der har interesse for både voksne og børn, kan blandt andet bruges til spilleaftenerne og som hyggeligt tidsfordriv. Legebyen.dk har et stort sortiment af de forskellige Geomag magnetlegetøj, og det er helt sikkert det ideelle sted at finde det.

 

Find et væld af de flotte Geomag magnetbyggesæt eller andet spændende og sjovt legetøj hos Legebyen.dk. Med deres brede viden indenfor børn og læring, er du sikret at deres legetøj, er egnet til børn, der elsker at have det sjovt, når de lærer nye ting.