Hvorfor er man begyndt på privatleasing af bil?

Afgifterne på biler har været stigende i den seneste periode, og mange er derfor begyndt at lease fremfor at købe biler. En af årsagerne til at afgifterne er steget er det større fokus på miljø og klima, hvor benzin og diesel biler i dag forurener en del. Dette gør man fordi man vil have flere elbiler på vejene, så det bliver mere bæredygtigt, men fordi mange kører utrolig meget i deres biler fra diverse aktiviteter som arbejde eller kørsel af børn, så holder elbilernes batterier ikke længe nok endnu mener mange. Der er derfor mange, som er begyndt på privatleasing af bil fremfor køb.

En lang eller kort leasingperiode?

En normal leasingperiode af bil vil som regel varer imellem 12-36 måneder. Hvis du ikke vil binde dig, og betale en fast ydelse i en så lang periode kan man også vælge minileasing i stedet. Dette betyder ikke at det er mindre biler, som man leaser men blot af man ikke er bundet i 12-36, men derimod 6 måneder. Dette er en rigtig god mulighed for at få en meget ny bil, og kører rundt i. Derudover er du fri for førstegangsydelsen, som du sikkert kender når du normalt privatleaser bil andre steder. Dog vil ydelsen være en smule højere, men da du ikke binder dig i længere tid, så skal du ikke tænke på opsparing eller lignende, da det kun var 6 måneder uden første gangs ydelse.

Fordelene ved minileasing

Derfor tilbyder minileasing en stor trykhed økonomisk med den faste ydelse en gang om måneden. Ydelsen er desuden inklusiv alt fra vedligeholdelse af lovpligtig skade- til tyveriforsikringer. den eneste omkostning du behøver at tænke på udover ydelsen er faktisk benzin. Alt dette giver en stor fleksibilitet, da du også får muligheden for at køre op til 1200 km om måneden. Der er mange fordele ved minileasing. Du skal ikke tænke på særlig meget, da du ikke er bundet i en længere periode, og du er sikker på at få en bil af højeste kvalitet. Det er en nem og hurtig måde at privatlease biler på, og du skal som nævnt kun betale for benzinen udover ydelse hver måned.