Køb dit acana hundemad online her – mypets.dk

Acana hundemad bliver produceret på den Canadiske fabrik kaldet Champion Petfoods og bliver lavet ud fra de bedste opskrifter. Hundefoderet bliver produceret til 40 forskellige lande i verden og går ikke på kompromis med kvaliteten. Acana hundemad er især kendetegnet ved et højt kødindhold som stammer fra kilder som fjerkræ, okse, æg, fisk lam og mere. Hundefoderet er helt uden tilsætningsstoffer, farvestoffer og genmodificerede råvarer, og består af en kornfri serie (Acana Regionals), en almindelig serie som ikke er kornfri (Acana Classics) samt en serie som er baseret på en enkelt proteinkilde (Acana Singles). Acana Regionals og Singles er specielt egnet til hunde der døjer med hunde- og pelsproblemer.

Acanas filosofi omkring hundemad er, at hunden altid kommer i første række, hvilket også er grunden til der bliver lagt massere af kærlighed i madet. Det er netop en af årsagerne til, at Acanas hundemad ikke bliver produceret som masseproduktion når der skal produceres foder. Alle Acanas produkter bliver udelukkende lavet i deres egne køkkener i Canada, så virksomheden kan sikre sig, at der kun bliver produceret hundemad i allerhøjeste kvalitet. Virksomheden lægger nemlig stor vægt på, at de råvarer, som bliver brugt til foderet er gode. Desuden er alle produkterne fra Acana godkendt til, at mennesker ligeledes kan spise foderet. Derfor er Acanas produkter til dig, som sætter din hund i førsterække og vil sørge for at den får det helt rigtige foder, som er optimalt for dens behov.

Fordele ved Acana hundemad

Alle råvarer, der bruges i Acanas hundemad produkter, er af allerhøjeste kvalitet, så meget at de er velegnet til at mennesker også kan spise dem. Da hundefoderet er af topkvalitet og uden korn, vil din hund også have væsentligt mindre mængde afføring, hvilket man hurtigt kan lægge mærke til.

Acana Sports & Agility er specielt udviklet til aktive hunde, der kan få glæde af foder som er rigt på protein og fedt, for at sikre vedvarende energi og udholdenhed. Små hunderacer kan med fordel fodres med Acana Adult Small Breed da foderpillerne er tyndere og mindre, så de små hunde har meget lettere ved at spise dem.

Overvægtige hunde kan drage nytte af Acana Light & Fit, så de kan slippe af med de overflødige kilo på kroppen, da foderet indeholder lavere fedt og kulhydratmængde, samt en masse protein. Acana Senior er til ældre hunde og indeholder absolut ingen hurtige kulhydrater som kartofler og korn, men i stedet grøntsager og lavglykæmiske frugter, da de har brug for hundemad der ikke feder for at undgå risikoen for livsstilssygdomme ved overvægt.

Køb dit acana hundemad online her på mypets.dk og find det rette hundemad til din hund. Vi går op i din hunds helbred og det burde du også.