Leder du efter leje af lejlighed i Århus? Så læs med her

At finde en leje af lejlighed i Aarhus, Smilets By, kan være som at lede efter en nål i en høstak. Og hvis man ikke lige “kender nogen, der kender nogen”, kan det virke som en uoverskuelig proces. En ide kan være at starte med at kigge hos Go’Bolig.

Er du interesseret i at leje en lejlighed i Aarhus eller i udkanten af Aarhus, er Go’Bolig måske stedet, hvor du finder din drømmebolig. Hos Go’Bolig har de et stort udvalg af nyere lejligheder / nyrenoverede lejligheder og rækkehuse til leje. Geografisk er de ca. 850 lejeboliger placeret i  Aarhus Midtbyen, området ved Trøjborg, i Risskov, i Åbyhøj og i Viby.

Boligerne i Aarhus er primært mindre lejligheder, der egner sig godt til en studerende eller singlen, der gerne vil være en del af det pulserende byliv med alle de kulturelle tilbud, teater og cafeerne. Størrelsen på lejlighederne går fra 30 til 70 m2 i Aarhus. Udenfor Aarhus, fx i Risskov finder du udover lejligheder også rækkehuse, hvis du er typen, der gerne vil have mulighed for at åbne en terrassedør og sætte dig udenfor.

Du kan oprette en boligagent hos Go’Bolig

Har du ikke fundet det helt rigtige leje af lejlighed i Aarhus, der giver den der perfekte mavefornemmelse, kan du oprette en boligagent på hjemmesiden. Ved at oprette en boligagent får du adgang til de boliger, der bliver ledige, og du undgår at skulle bruge tid hver dag på at kigge på diverse boligsider og ærgre dig over, hvad du eller kunne have brugt den tid til. Med boligagenten får du direkte besked i din mailboks, når der er noget, der bliver ledigt, der opfylder dine ønsker. Og hvem ved – måske er du heldig. Netop på grund af det store antal boliger hos Go’Bolig er der mange af lejemålene, der kan overtages med det samme, eller indenfor et par måneder. Så se nærmere hos dem og find leje af lejlighed i Aarhus.

Er du 55+?

Go’Bolig har ligesom mange andre boligudbydere set det stigende behov for Seniorboliger. Det er primært boligfællesskaber for dig, der er 55+ uden hjemmeboende børn, der ønsker en anden boligform, eller en mindre bolig,  efter børnene er flyttet fra reden, og hvor der nu er tid og rum til dine egne interesser. I boligfællesskabet vil du have din egen bolig, men med adgang til fælleshus og fællesaktiviteter. Så det er altså også muligt at finde leje af lejlighed i Aarhus, hvis man er senior.