Legendariske Ford Fiesta er stadig en fest at køre i!

Ford Fiesta lever stadig videre i bedste velgående, selvom det er over 40 år siden, at bilen for første gang blev introduceret på det danske marked. De nye Ford Fiesta’er bliver solgt som den ottende generation af den populære bil, hvilket må siges at være et cadeau til Ford-fabrikkernes evne til at producere biler med så meget kvalitet, at forbrugerne bliver ved med at komme igen. Ford har altid været garant for en stram styring og god opsætning af undervognen, hvilket også gør sig gældende i en Ford Fiesta.

Den nye generation af Ford Fiesta er en moderne minibil, som både er kompakt og rummelig. Der er selvsagt sket en del siden den første Ford Fiesta trillede ud af fabrikken i Valencia i 1976. Dengang blev bilen betragtet som et modsvar på datidens oliekrise, hvor den lille og billige bil ikke skulle bruge så meget brændstof til at komme rundt. Siden da har Ford sørget for, at Ford Fiesta’en har fulgt med tiden, hvilket den dag i dag også betyder, at bilen kan fås som en Mild Hybrid, hvor et litiumbatteri hjælper motoren med accelerationen samt sørger for en god brændstofseffektivitet. Det hele sker automatisk, da batteriet oplader hver eneste gang, du bremser. Du skal derfor ikke tænke i opladning eller ladestandere.

Lækre detaljer

Eco-knappen i Ford Fiesta’en giver dig mulighed for at justere på en lang række systemer og indstillinger, så du kan vælge lige præcis de indstillinger, som passer til dig. Samtidig gør den det også muligt at spare på brændstof under din kørsel. Med Auto-Start-Stop knappen kan du automatisk slukke motoren, hvis du holder stille, men så snart du træder på kobling eller speederen, så er motoren klar til at køre igen. Ford Fiesta er også en dejlig bil at køre med om aftenen og natten. Det innovative bakspejl sørger for, at du ikke bliver blændet af bagvedkørende biler. Det hele sker automatisk, så du er fri for at skulle forholde dig til, om dine medbillister kan finde ud af at blænde ned, når de nærmer sig bagfra.

Kører du lange ture på motorvejen er kørebane-assist funktionen en fantastisk opfindelse. Systemet overvåger din kørsel, og sørger for at rattet vibrerer for at sende signal til dig, hvis du er på vej ud af din kørebane. Hvis du ikke reagerer, så sørger systemet for selv at rette bilen op! Derudover findes mange af de nye hjælpesystemer også i Ford Fiesta, så du er hjulpet godt på vej, når du begiver dig ud på de danske landeveje.