Leica geosystems tilbyder 3D teknoliger i komplette løsninger

Leica Geosystems, en førende global leverandør af 3D-teknologier, skaber komplette løsninger til at indfange, visualisere og behandle verden. Leica Geosystems har hovedkvarter i Schweiz og har datterselskaber og kontorer over hele verden. Leica Geosystems’ produkter sælges gennem højtuddannede forhandlere over hele verden. Leica Geosystems leverer integrerede løsninger til opmåling, byggeri, transport, landbrug, minedrift og udendørs brug. Leica Geosystems er en del af Hexagon (Nordisk Børs: HEXA B), en førende global leverandør af design-, måle- og visualiseringsteknologier, der gør det muligt for kunderne at designe, måle og positionere objekter samt behandle og præsentere data. Leica Geosystems har 200 års ekspertise inden for opmåling af verden.

High Tech 3D teknologi fra Leica geosystems

Leica Geosystems produkter anvendes af fagfolk inden for byggeri, landmåling, geospatial information, telemåling og industrielle applikationer. Leica Geosystems er en global teknologivirksomhed med både high-end produktudvikling og produktion samt lokal support rundt om i verden. Leica Geosystems leverer komplette løsninger til at registrere, visualisere og behandle alle verdens dimensioner ved hjælp af Leica-kameraer, Leica-scannere og Leica-software. Leica Geosystems udvikler integrerede hardware/softwaresystemer til indfangning af virkeligheden ved hjælp af fotogrammetri, laserscanning og visuelle inspektionsteknologier som f.eks. videoinspektion (metrologi) til industriel kvalitetskontrol. Leica leverer designværktøjer, som gør det muligt for ingeniører at simulere deres design, før det går i produktion – hvilket hjælper dem med at reducere udviklingstiden og omkostningerne.

Oplev Leica geosystems på egen hånd og få kvalitet

Leica Geosystems skaber også digitale informationstjenester til geospatialt indhold og samarbejder med Leica Geosystems’ forretningspartnere for at gøre det muligt for brugerne at skabe, administrere og dele GIS-indhold. Leica Microsystems er Leica Geosystems’ mikroskopdivision, som leverer en bred vifte af produkter til videnskabelig forskning og industriel brug under Leica Microsystems-mærket. Leica Geosystems fremstiller og sælger mikroskoper til videnskabelig forskning og industriel brug under Leica Microsystems-mærket. Leica tilbyder måleinstrumenter, der gør det muligt at måle objekter i to- og tredimensionelle dimensioner nøjagtigt fra alle synsvinkler med millimeterpræcision. Leica Geosystems uddanner Leica Camera-forhandlere og Leica Microsystems-forhandlere til at yde den mest komplette kundesupport. Leica Geosystems udvikler innovative løsninger til udfordrende miljøer som miner, byggepladser og fabrikker ved hjælp af Leica 3D-sensorer og Leica-software. Leica Geosystems produkter giver brugerne mulighed for at indfange og behandle oplysninger om naturressourcer.