Naturbutikken har en kikkert til dig

Kikkerter er en af de mest populære produkter hos Naturbutikken. Ønsker du en kikkert i høj kvalitet, så kan du købe det på deres webshop, www.naturbutikken.dk. De har også en fysisk butik, der er centralt placeret i København og som har et godt udvalg af produkter til brug i Naturen. Virksomheden forhandler mange populære mærker. Derudover så hjælper du naturen ved at købe hos dem. Læs mere om det herunder.

Oplev naturen med en kikkert fra Naturbutikken

At udvikle den perfekte kikkert er en af Naturbutikkens spidskompetencer. Virksomheden har specialiseret viden om alle modeller, hvilket gør dem til en af markedets bedste forhandlere af kikkerter. De har fremstillet deres eget kikkertmærke, der hedder DOF BirdLife. Derudover er de eneforhandler af populære mærker såsom Swarovski og Kite. Du kan se deres store og brede sortiment på www.naturbutikken.dk. På hjemmesiden har de kikkerter i forskellige prisklasser, forstørrelser m.m. Det er gode muligheder for, at de har en kikkert, der passer til dine ønsker og behov. Alle modellerne indeholder billeder, beskrivelse, specifikationer samt mulighed for at se relaterede produkter. Produkterne viser også deres leveringstid, pris og er sat op med mulighed for at give en anmeldelse, hvor du kan bedømme din udvalgte kikkert med 1 til 5 stjerner. Når du køber en kikkert på hjemmesiden, får du 30 dages fuld returret og gratis forsendelse ved køb for mindst 500 kr. i hele Danmark. Har du spørgsmål til hvilken kikkert, du skal vælge, så sidder de klar til at hjælpe dig på telefonnummeret 33 28 38 38.

Tal med eksperter, og støt en god sag

Foretrækker du at se din kikkert fysisk og snakke med en ekspert om produktet, så kan du besøge deres butik centralt i København. Butikken hedder Naturbutikken og er Dansk Ornitologisk Forenings butik. I butikken sælger de udstyr til naturelskere, der ønsker at se på fugle og nyde naturen i hele verden. Deres personale er specialuddannet og står altid parat til at hjælpe. Derudover så deler de hellere end gerne ud af deres egne erfaringer som fuglekiggere og naturvejledere. Overskuddet fra butikken går til Dansk Ornitologisk Forenings (DOF), der har som mærkesag at beskytte fuglene og forbedre deres levevilkår nationalt og internationalt. Ved at købe en kikkert, et teleskop eller andet i butikken, vil du bidrage til en god sag.

Har du interesse i og ønske om en ny kikkert eller et nyt teleskop, så kan du med fordel se nærmere hos dem. Disse produkter har stor prioritet for dem, da de stiler efter at have Danmarks bedste udvalg.