Praktisk at have hvis du har et brækket ben

Hvis du har brækket et ben eller en arm, er der en række forhold, der kan blive besværlige specielt badet. Gips må ikke blive vådt, når det er lagt på, så derfor har du brug for noget til at beskytte det.

Vandtæt badebeskyttelse

Vandtæt badebeskyttelse er ganske essentielt når man har en legemel i gips, da denne ikke må blive våd, men faktisk kan vandtæt beskyttelse også bruges til andre ting. Har du eksempelvis fået en ny tatovering og besked på ikke at hoppe i vand, som i en pool eller lignende, kan vandtæt badebeskyttelse også bruges. Det samme gælder for et sår – og derfor er der mange gode grunde til, hvorfor det kan være smart at have liggende!

Førstehjælpskasse

Helt basalt er det en super god idé at have noget på badeværelset, til at tage sig af småskader, der ved uheld kan blive påført rundt omkring i huset. Det behøves ikke nødvendigvis være den største og mest veludrustede kasse, men småting som plastre, saks, pincet, tape, bandage, desinficerende og vat er ganske essentielle! Det er rigtig træls at stå i en situation at mangle det, og desuden er det ikke det dyreste i verden at skaffe hjem!

Vådservietter eller lignende

Lidt i stil med de ovenstående er vådservietter eller noget, der kan gøre det ind for disse, også utroligt nyttige at have på badeværelset. Det er aldrig til at sige hvornår man får brug for dem. Måske der kommer en baby på besøg, og moren har glemt sine? Det kan også være en hvilken som helst anden situation, men nyttige er de!