Roomba batteri til din iRobot støvsuger

Er din iRobot støvsuger løbet tør for batteri? Ønsker du at opretholde din iRobots sugeevne? Så bør du købe et nyt Roomba batteri.

IRobots Roomba batteri har styrke nok til, at der kan opsuges støv og skidt på op til 300 kvadratmeter. Når dit Roomba batteri er fladt efter en lang støvsugning, kører iRobot selv tilbage til sin opladerstation, således at dit Roomba batteri er fuldt opladt til næste tur. Med et nyere Roomba batteri vil din støvsuger have den maksimale ydeevne. Du kan dog ikke undgå, at din støvsuger bliver sløv i betrækket. Når dette sker, er der ikke andet for end at skaffe sig et nyt batteri.

Roomba batterier findes i mange typer og prisklasser, og det er derfor yderst vigtigt, at du finder lige præcis den type, som du står og mangler til din støvsuger.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af Roomba batteri.

Roomba batteri – få svar på alle dine spørgsmål

Du spørger måske dig selv; hvor længe holder et Roomba batteri? Afhængig af kapaciteten kan du regne med at et Roomba batteri vil have en køretid på 1-2 timer pr. opladning. Jo højere kapacitet, jo højere køretid naturligvis. Typisk vil det også være sådan, at jo nyere din model er, jo længere tid kører den på en opladning.

Afhængig af hvilken model du har købt, kan du regne med at Roomba batteriet vil kunne klare 300-500 kørsler i alt. Dette vil sige, at hvis din robotstøvsuger kører en gang hver dag, vil batteriet kunne holde ca. 1-2 år. Hvis den derimod kun kører en gang om ugen, vil den kunne holde op til 3-5 år. Der er altså lang tid mellem at skulle ud og investere i et nyt batteri.

En af fordelene ved iRobot Roomba støvsugere er, at de er ekstremt nemme at skifte batteri på. Man skal bare fjerne kantbørsten og 4 skruer, og så er der adgang til batteriet.

Det er vigtigt, at man husker at rengøre filtre og børster på sin robotstøvsuger. Hvis disse er fyldt med hår og nullermænd, vil støvsugeren bruge mere batteri på at køre, og dette slider naturligvis på batteriet. Det er også vigtigt, at man oplader Roomba støvsugeren så hurtigt som muligt efter brug; hvis man venter flere dage kan dette skade batteriet.