Sådan får du sat processen med renovering af hus i gang

Har du købt et hus, som skal have en dybdegående renovering for at matche dine ønsker, eller har dit nuværende hus brug for renovering? Det er nemt at sidde og drømme om renovering af hus, men det kan straks være sværere at få sat projektet i gang, når man ikke ved, hvor man skal starte. I denne artikel vil vi guide dig igennem, hvilken type fagpersoner du kan række ud til, samt hvordan du får ført dine boligdrømme ud i virkeligheden.

Undgå fejl i dit byggeprojekt

Hvis du foretager en omfattende renovering af huset, kan det være nødvendigt at alliere sig med flere fagområder, da der er mange ting, der kan gå galt og få fatale følger, hvis ikke renoveringen er udført korrekt. Er der tale om at ændre i husets konstruktion, bør du konsultere en bygningsingeniør. Dette kan beregne, om huset kan bære den ønskede renovering. Det kan fx dreje sig om flytning af vægge. En tømrer eller murer vil kunne se, om en væg er bærende i langt de fleste tilfælde. Du kan dog ikke blot fjerne alle vægge, der ikke er bærende, da de kan have en afstivende effekt. Her vil en bygningsingeniør kunne beregne, om det er sikkert at fjerne disse vægge.

Sådan får du sat projekt renovering af hus i gang

Første skridt mod renovering af huset vil dog være at kontakte et firma, der udfører renovering og ombygning af huse. Hansen & Larsen vil kunne stå som tovholder for hele dit projekt. Du kan starte med at række ud til dem og lufte dine boligdrømme. Det vil være taktisk smart at have fagpersoner at sparre med, når du lægger plan for renovering af huset. Hansen og Larsen kan derved både rådgive med selve renoveringsarbejdet, men også i forhold til hvornår du bør kontakte eksempelvis en bygningsingeniør eller en arkitekt.

Hansen & Larsen tilbyder både at foretage renovering af huse samt tilbygning til huse. Ønsker du at udvide huset med flere kvadratmeter, kan de derfor også være dig behjælpelig med dette. Hansen og Larsen kan derved tilbyde dig en samlet løsning på renovering af hus, hvor du er sikker på, at opgaverne bliver udført korrekt og ført helt til dørs. Du slipper for at skulle kommunikere med mange forskellige håndværkere, der skal koordinere deres arbejde, og din mulighed for sparring er lige ved hånden. Du kan altid kontakte Hansen & Larsen og få et uforpligtende tilbud på renovering af hus.