Sådan gør du din garderobe vinterklar

Der er intet værre end en vinter, hvor du bare går rundt og fryser hele tiden. Måske har du ikke en varm nok vinterjakke eller måske mangler du en god hue? Der kan være mange grunde til, at du fryser om vinteren. Det er der dog ingen grund til at fortsætte med. Hvis du gerne vil være dejlig varm om vinteren, så kan du læse med her for at se, hvad der skal til for at gøre din garderobe vinterklar.

De tre h’er: hue, handsker og halstørklæde

Hvis du vil være klar til vinteren, så er det ikke nok bare at have en god og varm vinterjakke på. Det kræver også, at du har de ekstra elementer, der kræves af en vintergarderobe.

 

Her bør du i hvert fald have dig en god og varm hue. Det kan være en god idé at finde en hue, der dækker panden og trækkes ned over ørerne. Det er i hvert fald her, hvor meget varme slipper ud, hvis du ikke har hue på. Det kan ofte være en stor grund til, at du fryser.

 

Du bør også tænke på at have et stort og godt halstørklæde. Gerne et, der kan vikles flere gange rundt om halsen, så vind og kulde ikke trænger ind. Der er mange, der oplever forkølelse, hvis de ikke bruger halstørklæde.

 

Vigtigt er det også at have et sæt varme handsker. Det kan især gøre alverden til forskel, hvis du cykler til og fra arbejde eller godt kan lide at gå en tur. Her kan hansker fra Hestra anbefales, da de er godt isolerede og kan bruges både til cykelturen og ski.

Vinterjakke og uldundertøj

Selvom vinterjakken ikke er nok til at holde dig varm, så er det naturligvis en vigtig del af din vintergarderobe. Nogle vælger bare at have mange lag under deres overgangsjakker, men det er ikke altid nok til at holde dig varm. Det kan være en rigtig god idé at have en vinterjakke af dun eller lignende materiale, der er skabt til vinterkulden.

 

Uldundertøj kan være en anden god måde at sikre, at du kan holde varmen på. De fleste nøjes med at bruge uldundertøj, hvis de skal på skiferie, men det kan faktisk anbefales, at du også bruger det på de rigtig kolde vinterdage i Danmark. Et par uldunderbukser og en uldundertrøje kan gøre underværker for at holde dig varm – især hvis du skal være ude i flere timer.