Sådan kan du forkæle dine ansatte med en god frokostordning

Mangler du inspiration til, hvad du kan servere for de ansatte? Så kan du få lidt forskellige forslag, som du netop kan overveje at bringe til frokostbordet.

Få en ordning mad udefra

I stedet for at i skal sørge for at lave maden f.eks. via en kantineordning, så kan I som virksomhed bestille mad udefra gennem et cateringsfirma. Ofte vil der være et bredt udvalg af mad inden for de forskellige firmaer, som i kan vælge imellem. Udover at bestille varm mad gennem et cateringfirma, så kan du også bestille Nødder til virksomheder. Snacks erhverv, nøddeblandinger, billige Nødder og snacks på arbejdspladsen. Som ansat er det nemlig rart, at du har mulighed for at gå fra sin siddeplads og ned og hente en snack, når sulten melder sig. Her er særligt nøddeblandinger smarte, idet de kan stå fremme hele døgnet rundt uden at blive mindre knasende eller kedelige i smagen.

Forskelligt mad at vælge imellem

Hvis i har køkkenpersonale ansat til at lave mad jer på arbejdspladsen, så kan I overveje at omfavne den kulturelle mangfoldighed blandt medarbejdere ved at indarbejde forskellige internationale retter i frokostordningen. Det kan være lækre italienske, bosniske eller polske retter. På nogle arbejdspladser vælger man endda at kører med temadage i forhold til maden, hvilket i som arbejdsplads også kan overveje. Dette giver medarbejderne mulighed for at smage forskellige retter, og på den måde bliver maden heller ikke for ensformigt.

Hør de ansatte ad

Hvis du er i tvivl om, hvordan maden kan forbedres eller ønsker at vide, om der er tilfredsheds med maden, der bliver serveret på nuværende tidspunkt, så er det en god idé at høre dine medarbejdere ad. Er i en mindre arbejdsplads, kan du blot spørger dem ad, hvis i derimod er en større organisation, kan du sende et kort spørgeskema til dem på deres mail.