Shop dig til bedre velvære som senior

Når vi kommer op i alderen, kan vi komme til at kæmpe med nogle gener, vi ikke tidligere har været generet af. Det kan være, at vores hørelse ikke er så god, som den altid har været, måske synes vi, at udseendet ændrer sig markant, eller også kan det være selve kroppen, der synes at kunne mærkes på en helt anden måde.

For mange seniorer kan det være hæmmende, og derfor handler det om at finde de værktøjer, der kan sørge for bedre velvære i hjemmet.

Sørg for komfort og ergonomi med siddepuder

Der findes heldigvis en lang række hjælpemidler, der kan vise sig at være ganske givende for dig. Flere oplever for eksempel, at de kan blive ømme, når de sidder ned i for lang tid, netop fordi at de ikke helt så adræt kan flytte sig rundt og dermed gøre sig det komfortabelt. Kroppen kan derfor gøre unoder, og derfor kan det være til stor aflastning at gøre brug af siddepuder.

En siddepude giver nemlig en meget bedre komfort og i mange tilfælde også en ergonomisk korrekt siddestilling. Og der findes et udvalg af disse, så du kan finde den rette til dig. Måske skal den være blød eller hvad med oppustelig? Det er forskelligt, hvad der er behov for i siddepuder for at lindre trygget og forebygge siddesår. Find siddepuder her.

Pas på dine fødder med New Feet sko

Når man ikke sidder ned, men enten går rundt eller står meget op, er det derimod fødderne, der kan blive ømme. Derfor kan det også være en ide med New Feet sko. Her er tale om et anerkendt brand, og derfor er det sikret, at du som senior får lige præcis den støtte og den komfort, du behøver til dine fødder. Det gælder for eksempel i forhold til den gode stødabsorbering.