Sildebensborde – en del af de nyeste trends

Er du på udkig efter et ny bord? Så skal du uden tvivl tage et kig på sildebensborde fra ByMAIN. Sildebensborde bliver mere og mere populært, og med deres flotte design er det uden tvivl et kig værd, hvis du gerne vil være med på de nyeste trends inden for borde i massivt træ. Sildebensborde er meget eftertragtet grundet deres fine design som passer perfekt ind til det moderne køkken eller den moderne stue. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, så når du køber en af ByMAIN’s mange sildebensborde, er du sikker på, at det er borde der er lavet af fantastisk kvalitet. Selve træet er ovntørret kvalitetstræ, og hver enkelt stav har sit eget unikke særpræg og sammen med det unikke slidebensmønster bliver resultatet et unikt og naturligt.

 

Få skræddersyet dine sildebensborde

Når du så har besluttet dig for at du selvfølgelig skal eje et sildebensbord, kan du vælge mellem en af de mange der er inde på ByMAIN’s hjemmeside. Hvis ikke du finder nogle af dem perfekte for lige præcis dine behov, kan du personligt skræddersy et af de mange sildebensborde, så du kan få den der passer perfekt til netop dig. Når du skal vælge sildebensborde kan du både vælge mellem sofaborde og spiseborde, hvor der er et bredt udvalg af begge former for borde. Når du så skal vælge dine ben til en af dine sildebensborde, kan du selvfølgelig også vælge hvilken form dine ben skal have, så det passer bedst muligt til det bord du lige har købt. Derudover kan du vælge farven, så det falder naturligt ind i det look du prøver at skabe i dit hjem.

 

Få den bedste service til dine sildebensborde

Når du så har været ude og købe en af ByMAIN’s mange sildebensborde, leverer de den bedste service du kunne tænke dig. Med overfladebehandling af bordene kan du være sikker på at de holder de næste mange år og du derfor ikke behøver at købe et nyt lige foreløbig. Vi anbefaler vores coatede overfladebehandling med specialolie, som resulterer i et helt vedligeholdelsesfrit træbord, men du kan naturligvis få dit nye bord med lige præcis den overfladebehandling, du foretrækker.