Skab sjov og kreativt overblik med pictogram børn

Ønsker du at skabe overblik for dit barn, så han eller hun kan overskue dagens aktiviteter og pligter? Så er det måske en tavle med pictogram børn, som du er på udkig efter.

En tavle er et utrolig nemt værktøj for børn at benytte, og den kan være yderst lærerig. Med pictogram børn kan du skabe overblik over hverdagen for dit barn, og du gør det endda på en sjov og kreativ måde, så dit barn med garanti vil blive motiveret til at udføre de forskellige aktiviteter. Dette er også grunden til, at der findes en masse forskellige magneter med pictogram børn, således at du har muligheden for at vælge netop de magneter, som visualiserer dit barns rutiner morgen, middag og aften. Nogle af magneterne med pictogram børn viser de rutiner, som går igen i løbet af ugen, men der er naturligvis også nogle med billeder, som skal bruges én gang i ugen. En typisk morgen kunne være at stå op, tage tøj på, spise morgenmad, børste tænder og cykle i skole. Dette har du muligheden for at visualisere for dit barn. Du skal blot placere dem i den rigtige rækkefølge. Idet du har med magneter at gøre, kan du nemt og hurtigt skifte de aktiviteter ud, som ikke går igen i løbet af ugen. Er der eksempelvis en dag, hvor dit barn dyrker sport, kan du nemt tilføje dette, og dermed gøre dit barn opmærksom på, at han eller hun skal huske at dyrke sport på den pågældende dag.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af pictogram børn.

Kommunikér med dit barn med pictogram børn

Noget af det første, du kan gøre, for at hjælpe dit barn med overblik er, at inddele dagen i morgen, middag og aften. Dette har du mulighed for med de tre pictrogram børn, der hver især illustrerer de tre tidspunkter på dagen. Morgen er symbolet af en sol, der er ved at stå op. Middag er symboliseret med en sol, der står højt på himlen. Aften er symboliseret med en halvmåne. Dette er en god start, og derefter kan du placerer pictogram børn, som du ønsker.

Disse pictogram børn kan være med til at skabe en visuel kommunikation mellem dig og dit barn, og med de smarte magneter har du således mulighed for at skabe et billedsystem til jeres daglige kommunikation.