Skal du snart til at være forældre, og derfor går der mange tanker igennem dit hoved? Læs med her

Du kan virkelig mærke, at der dukker mange forskellige tanker op, og det er måske, fordi du snart skal være mor. Der er mange bekymringer, og især hvis det er første barn, hvor du ikke har prøvet det hele før. Du føler måske, at der skal være en form for rigtigt eller forkert svar på det hele, men det findes ikke, dog kan det hele stadig godt bekymre dig. Det kan derfor være rart at læse noget, der kan have en beroligende effekt på dig, så du ikke behøver at stresse dig selv for meget.

Forberedelse

Du forbereder dig jo helt enormt meget til, at den lille ankommer, og næsten alt, som du kan finde, der er godt for en baby, har du sikkert allerede puttet i indkøbskurven. Nogle af de ting, som du også kan overveje, er strækvikler. Strækvikler giver dig og din baby hud mod hud kontakt, samt sidder han eller hun godt i den. Der er derfor mange fordele i at have sådan en, så du egentlig altid kan sikre hud og hud kontakt, der er meget godt for jer begge to.

Ingen stress

Det er selvfølgelig nemt at sige, at du ikke skal stresse for meget over det, men det er sværere rent faktisk at gøre. Dog kan du forsøge at lytte til forskellig musik, som du kan bruge til en slags meditation. Du kan blot lægge dig behageligt og lytte til musikken. Din krop kommer i højere grad til at slappe af, og du kan koble hjernen mere fra, så du ikke behøver at tænke på alt muligt i fremtiden og bekymre dig. Det er dog også vigtigt at sige, at det er helt naturligt, at du bekymrer dig, og det er helt normalt i den situation.