Skruer til ethvert formål

Det kan ske for selv den bedste håndværker: du har pludselig fået en skrue løs. Den smuttede mellem dine fingre, inden du fik sat den, hvor den skulle være.

Nu er den pist-væk-forsvundet, og du skal bruge netop den skrue til at færdiggøre dit projekt. Du kigger i værktøjskassen. Ikke flere af den slags.

Hvis du har oplevet denne eller en lignende situation, er du klar over vigtigheden af at have et lager af reserveskruer i forskellige størrelser og af forskellige typer plus diverse andre småting og andet, en gør det selv-person kan få brug for.

En skrue er ikke bare en skrue

En skrue er ikke bare en skrue. Der findes typer til mange formål, og skruer kan fremstilles af adskillige materialer. Hovedet kan have flere former, og det samme gælder kærven.

Blandt de mange typer kan nævnes:

  • Spån- eller træskruer
  • Gipsskruer
  • Beslagskruer
  • Facadeskruer
  • Profilskruer
  • Maskinskruer

De fleste typer skruer og diverse andre småting, en gør det selv-person kan få brug for, som bolte, møtrikker og kroge, kan fås i byggemarkeder og hos almindelige isenkræmmere, men du kan også vælge at købe dem i en butik med særlig ekspertise inden for bl.a. skruer, søm, bolte, møtrikker, beslag og dørgreb. Som f.eks. Møller & Mammen.

Møller & Mammen – specialister i mindre isenkram

Isenkræmmerfirmaet Møller & Mammen har et overordentlig stort udvalg af skruer. Her finder du ikke blot alle de almindelige typer, men også f.eks. messing skruer og andre varianter. Udvalget af skruer hos Møller & Mammen er meget stort, og hvis du skulle have brug for en type, der ikke indgår i sortimentet, vil det faguddannede personale forsøge at skaffe den.

De allerfleste skruer er af galvaniseret stål, men til særlige formål kan andre metaller anvendes, som f.eks. messing. Messingskruer er blødere end skruer af stål og bruges primært til dekorative formål. F.eks. er dørgreb et andet kerneprodukt hos Møller & Mammen, som har et af Danmarks største udvalg. Særlig populære er de klassiske messing dørgreb, og de skal selvfølgelig monteres med messingskruer.

Isenkram i snart halvandet århundrede

Isenkræmmerfirmaet Møller & Mammen blev stiftet i 1876 og har haft adresse i Gothersgade, København lige siden. Firmaets specialiteter er dørgreb, beslag, møbelbeslag, skruer & bolte, men de forhandler også mange andre isenkræmmervarer, herunder Dremel multiværktøj, støvsugerposer og køkkenting.

Vi er efterhånden vant til, at snart sagt alt kan købes online, og i dag har Møller & Mammen også en webshop.