Tips til hygiejne hos hoteller

Det er vigtigt, at hotellerne har hygiejnen intakt. Det giver også kunderne en meget bedre oplevelse på hotellet, når de kan se, at hygiejnen er god og ordentlig. Hvis du således ønsker et par tips til at forbedre hygiejnen på dit hotel, kan du læse med her.

Køb industritørretumbler og -vaskemaskine

Det er vigtigt, at du får købt de rette maskiner til dit hotel. Hertil kan du købe industrivaskemaskiner og -tørretumblere. Disse kan du købe mange steder. Du kan blandt andet købe en industritørretumbler her.

Det er vigtigt, at der bruges professionelle tørretumblere og vaskemaskiner på hotellet. Hoteller skal nemlig bruge maskinerne rigtig mange gange dagligt, når de for eksempel skal vaske håndklæder og viskestykker. Det kan almindelige vaskemaskiner og tørretumblere ikke holde til.

Sørg for at alle medarbejderne får god oplæring

Det er også vigtigt, at medarbejderne har fuldstændig styr på hygiejnereglerne. Det sørger nemlig for, at hygiejnen er i top på hotellet, når der hele tiden tjekkes op på den.

Når der således ansættes medarbejdere til hotellet, er det vigtigt, at de alle bliver oplært ordentligt. Herunder får du eksempler på nogle af de ting, som medarbejderne skal have styr på.

  • Udskift håndklæder:

Industritørretumblerne og -vaskemaskinerne er der for en grund. Derfor nytter det ikke, hvis de ikke bliver brugt til at vaske og tørre gæsternes håndklæder. Disse skal nemlig udskiftes hyppigt.

  • Den rette påklædning:

Medarbejderne skal også sørge for at have den rette påklædning på, mens de arbejder.

  • Hyppig håndvask:

Det er vigtigt, at medarbejderne sørger for at vaske hænder hyppigt. De kan også have handsker på for at sikre den gode hygiejne.

Fyld altid godt op på håndsæbe og håndsprit

Du bør også sikre dig, at der altid er fyldt op på håndsæbe og håndsprit på hotellet. Industrivaskemaskinen og industritørretumbleren sikrer godt nok renheden af hotelartiklerne, men gæsterne skal også kunne tage sig af deres hygiejne.