Tre gode grunde til at bruge bio papkrus

I dagens samfund er der stort fokus på ansvarlighed og miljøhensyn. Blandt andet ønsker mange folk alternativer til engangsplastikprodukter. Hvis du leder efter et mere miljømæssigt skånsomt alternativ til plastikkruset, kan du vælge bio papkrus.

Med et biopapkrus får du et krus, der er lavet af bionedbrydelige materialer. Dem kan du finde hos Paprkus.dk. Her får du også stadig krus af høj kvalitet, som er meget brugervenlige – også selvom du vælger den bionedbrydelige variant.

Bionedbrydelig holdbarhed

Hos Papkrus.dk kan du få såkaldte bio papkrus. Det er papkrus, der er bionedbrydelige. Traditionelt set har plastikken i engangskaffebægre været en miljømæssig bekymring. Men når du vælger et bio papkrus, vil du få et krus, hvor plastikken er blevet erstattet af PLA. Det er en stærk bioplastik, som bliver fremstillet af plantestivelse. Det kan blandt andet være fra majs, kartofler eller sukker.

Som resultat heraf får du en stærk og holdbar kop, der sagtens kan præstere på samme måde som sine plastikmodparter. Til gengæld har kruset bare ikke samme skadelige indvirkning på miljøet. Det er klart en win-win-situation.

Hvis du gerne vil gå skridtet videre i forhold til bionedbrydelighed, kan du også vælge bio papkrus med vandbaseret coating. Disse kopper er helt fri for plastik, og så er de 100% genanvendelige, når de bliver sorteret som papiraffald.

Et stærkt signal om ansvarlighed

Hvis du ejer en virksomhed, er branding og ansvar begge vigtige. Med bio papkrus kan du både tage ansvar – og vise, at du gør det. Med et bio papkrus kan du give dine kunder eller samarbejdspartner en lækker kop varm drik på en måde, der er skånsom for miljøet. Det er altid et godt signal at sende til omverdenen. Og så er du også med til at tage skridt mod en grønnere fremtid.

Personliggør krusene for optimal marketing

Hos Papkrus.dk har du ikke kun mulighed for at købe bio papkrus. Du har også mulighed for at personliggøre dem, så du kan anvende dem til marketing. Det er en stor fordel, hvis du har en virksomhed. På den måde kan du nemlig give kunder, samarbejdspartnere og andre besøgende en kop varm drik med på vejen. Når de så fragter drikken rundt omkring, vil din virksomhed blive synlig for andre potentielle kunder. Du kan helt selv vælge, om du vil personliggøre dine bio papkrus med logo, tekst eller billede.

Uanset hvad du vælger, vil krusene hurtigt være fremme hos dig. Hos Papkrus.dk tilbyder de dig nemlig en lynhurtig levering.