Tre musthaves til klædeskabet

Alle kender til det – man står og kigger ind i sit skab, og har svært ved at komme til konklusionen om hvorvidt der mangler noget? Egentlig er der jo ikke noget decideret man står og mangler, lige i situationen, men hvem ved, måske der i fremtiden opstår en tøjsituation, du ikke er forberedt på. Det ville virkelig være en skam. For at helgardere din garderobe, får du her tre absolutte musthaves.

DECOY – shapewear og tights

Det første der springer frem i ens tanker, er shapewear og tights. Det er basislaget for ethvert outfit, især hvis man skal ud at klæde sig fint på, og her har mange gavn er netop DECOY tights og shapewear. DECOY er strømpebukser og shapewear i høj kvalitet til den modebevidste kvinde – og hvem kunne ikke bruge et par nye tights, som ikke revner bare ved den første lille modstand? At investere i enten DECOY tights eller shapewear vil i hvert fald sørge for at ens fundament for en tøjnødsituation, er dækket godt ind.

Fornuftige og alsidige sko

Det andet, som kommer på tankerne, når man skal helgardere sin garderobe, er sko. Her findes der er utal af forskellige modeller, mærker, farver, materialer og lignende, der egner sig til lige så mange forskellige lejligheder. Derfor er det vigtigt at man forsøger at gøre sit udvalg af sko så alsidigt og fornuftigt som muligt. Man kan ikke bare nøjes med at have røde stiletter – medmindre det virkelig er det eneste man går i!

En jakke til hver lejlighed

Det tredje og sidste, som er meget vigtigt at have i garderoben, er en jakke til hver lejlighed. Her kan man drage lidt inspiration fra afsnittet om skoene: Man kan naturligvis ikke have en ny jakke, hver gang der sker noget nyt, men det er vigtigt at have et bredt sortiment, så der kan mixes og matches på tværs.