Undgå indtrængende lys med mørklægningsgardiner

Leder du efter nogle nye gardiner? Er du træt af indtrængende lys, og ønsker du nogle gardiner, som kan sørge for at udefrakommende lys ikke kommer ind? Så er Velux mørklægningsgardiner den helt rette løsning for dig.

Velux er sammensat af to ord – ventilation og det latinske ord for lys, lux. Dette er altså også lige præcis, hvad de er eksperter i. Globalt set er Velux et af de mest velsete brands indenfor byggemateriale industrien.

Velux blev startet i 1941 og har hovedsæde i Hørsholm lidt nord for København. Når du skal ud og finde nye gardiner, er det vigtigt, at du har styr på, hvilke krav de skal opfylde, således at du får den rigtige gardinløsning første gang. Den danske producent sælger mange forskellige typer gardiner, men Velux mørklægningsgardiner er uden tvivl de mest populære. Disse lukker alt unødvendig lys ude eksempelvis til nattesøvnen på de tidlige sommermorgener eller de sene sommeraftener.

Velux har afdelinger fordelt over hele landet. Velux findes også i alle dele af verden, hvor de klimatiske forhold og byggetraditionerne egner sig til det. Du kan altså være helt sikker på, at Velux mørklægningsgardiner er af allerhøjeste kvalitet.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af Velux mørklægningsgardiner.

Stort udvalg af Velux mørklægningsgardiner

Velux producerer gardinløsninger og meget andet. Her finder du løsninger til både skrå og flade tage. Du finder mange dekorative løsninger og beskyttelse mod lys og varme til ovenlysvinduer. Velux mørklægningsgardiner er perfekte til sove- og børneværelser, da de holder dagslyset og andet generende lys helt ude af rummet. Velux mørklægningsgardiner har desuden en særlig varmeblokerende aluminiumsbelægning på bagsiden, som sikrer dig et godt indeklima ved at reflektere varmen om sommeren og holde kulden ude om vinteren. Velux mørklægningsgardiner skaber altså perfekte betingelser for en middagslur og er derfor det oplagte valg til soveværelser. Velux fremstiller kun produkter af høj standard, og du kan derfor være helt sikker på, at du får de bedste gardiner på markedet. Du bliver med garanti ikke skuffet over kvaliteten og produktets egenskaber.