Unikt tøj fra American vintage

Amerikansk Vintage-tøj går ud over det amerikanske flag. American Vintage-tøj er en serie af smarte basisvarer med international charme. American Vintage tøj har sine rødder i Amerika, men det er ikke længere kun et amerikansk mærke. Det charmerende mærke blev grundlagt af franske Michaël Azoulay i 2005. Inspireret af sine rejser til USA. Han forvandlede t-shirten fra en dagligdags nødvendighed til centrum for en hel kollektion. I dag sælges American Vintage-tøj i mere end 20 lande, så du kan bære dit amerikanske flag uden at være for højrøstet! Hvis det lyder som et brand for dig, så skynd dig ind i udvalget lige nu og få fat i nogle produkter fra American vintage. Du vil ikke komme til at fortryde det.

American vintage – En af Europas store mærker

American Vintage har hurtigt udviklet sig til et af Europas store moderne mærker, fordi de har bevaret deres fokus på tidløse styles, der både er funktionelle og feminine. Og frem for alt er American Vintage tro modsine amerikanske rødder; det amerikanske flag er stadig et vigtigt amerikansk Vintage-motiv. Designer Michaël Azoulay siger: “Enhver kvinde bør føle sig som “hun”, når hun bærer American Vintage-tøj.” Det lykkes ham, for American Vintage-tøj er altid tæt på det, der sker i øjeblikket, og alligevel er det fuldstændig tidløst. American Vintage-tøj er både enkelt og moderne, hvilket betyder, at det kan bæres hver dag uden at miste sin charme.

American Vintage – Perfekt til enhver garderobe

American Vintage-bluser passer ind i enhver garderobe og vil hurtigt blive dine yndlingstøjstykker! Amerikansk flagprint eller et helt hvidt look? Prøv den hvide t-shirt fra American Vintage , den klæder alle! Alle American Vintage-toppe kan bæres med jeans for et afslappet outfit. Eller sæt dem sammen med. American Vintage-kjoler til et mere elegant outfit. American Vintage-bluser fås i størrelserne XS til XL og passer til de fleste kvinder. American Vintage tøj fungerer bedst som separate dele, hvilket giver dig det største udvalg af kombinationer! American Vintage strik giver dig det amerikanske retro-look, uden at det er for højt! American Vintage cardigans findes i alle slags stilarter og farver.

Med American Vintage tøj er der ingen grund til at tage på ferie på den anden side af havet for at få en smag af Amerika. Uanset om det er gennem tøj eller dine accessories med amerikansk flagprint, er Americano altid inden for rækkevidde!