Vælg den rette forældremyndighedsadvokat til samværsresolution hos forældremyndighed.dk

Forældremyndighedssager kan være svære for alle parter, men enighed er vigtig, når I går fra hinanden. Advokatfirmaet Strauss & Garlik kan sikre en forældremyndighedsadvokat, der har stor erfaring og god forståelse af retssystemet. Er der behov for hjælp til samværsresolution, står de også klar til at hjælpe.

Vær sikker på, at barnet er i fokus med en forældremyndighedsadvokat

Barnet er altid det vigtigste, når det kommer til sager om forældremyndighed. De skal være i forgrunden for jeres beslutning, og det vil en forældremyndighedsadvokat fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik også sørge for. En forældremyndighedsadvokat kan assistere dig igennem sagen om forældremyndighed. Du er garanteret at få en forældremyndighedsadvokat med speciale i netop dette emne, som kan guide dig bedst igennem hele processen. Der vil ikke bare være god hjælp, men også tanke på dit barn. En forældremyndighedsadvokat ved nemlig, hvor vigtigt det er, at barnet sættes i fokus. Netop derfor kan du være sikker på, at der vil blive arbejdet tæt sammen med en børnepsykolog. Det er med til at give en forståelse for, hvordan barnet har det igennem hele forløbet. Håbet er at afklare forældremyndighedssager i Familieretshuset. Er det ikke muligt, tages sagen til Familieretten, og bliver der anket, vil den gå til Landsretten. Din forældremyndighedsadvokat vil være med hele vejen. Lær mere om, hvordan en advokat til forældremyndighed kan hjælpe i din sag på foraeldremyndighed.dk.

Få erfaren hjælp til samværsresolution

Er du og din partner gået fra hinanden, kan der godt opstå nogle problemer i forhold til samvær. Advokatfirmaet Strauss & Garlik kan hjælpe i sager om samværsresolution. De har advokater med speciale i netop samvær, så du kan være sikker på at få en advokat, der har fuld forståelse for samværsresolution. Der kan være behov for advokathjælp, hvis der er noget der ikke overholdes i forhold til jeres aftaler efter sagen om forældremyndighed. Du har altid ret til samvær med barnet, uanset om du har forældremyndighed eller ej. Kun i særlige tilfælde, kan der nægtes samvær med barnet. Det vigtigste i sager om samværsresolution er selvfølgelig barnet. Når det kommer til samværsresolution, er ønsket altid, at det kan klares mellem forældrene, uden det skal tages til Familieretten. Ønskes der en ændring i samvær, kan det forhåbentligt klares i Familieretshuset. Det kan tage 3 til 8 måneder, før samværsresolutionen er på plads. Din advokat vil være med dig, uanset om det er Familieretshuset eller Familieretten. De vil være der til at hjælpe dig med forståelse af sagen og loven. Vil du vide mere om samværsresolution, så tag ind forbi foraeldremyndighed.dk.