Vælg teak havemøbler til dit udemiljø

Skal du have nye havemøbler, og leder du efter noget pænt og moderne, som kan holde i lang tid? Så bør du tage et kig på det store udvalg af teak havemøbler.

Teak havemøbler er meget populære i de danske haver, og det vil de også være fremover. Teak giver nemlig et rustikt udtryk, som passer utrolig godt til alle former for haver og græsarealer. Man sidder altid godt i teak havemøbler, og så holder de i mange år med den rette behandling.
Du finder en lang række teak havemøbler, eksempelvis bænke, bord, stole og solsvogne. Du kan med stor fordel placere en bænk ude foran huset, alt efter hvor solen står i løbet af dagen. På den måde behøver du ikke nøjes med kun at skulle nyde solen på den ene side af huset, således kan du også nyde formiddagssolen, når den titter frem. Teak havemøbler kan pryde enhver have, og du kan med god grund gå på opdagelse blandt det store udvalg.

Hvis dette lyder som noget for dig, så kan du her Shop teak havemøbler.

Teak – det bedste materiale til havemøbler

Teak havemøbler kan produceres i to forskellige slags teak. Der er kerneteak og klassisk teak. Begge former er dog ægte træ, men hver har deres fordele.
Kerneteak kan kendes på ens farve, hårdere tæthed og er mere olieholdigt. Den større oliemængde gør dette træ mere modstandsdygtigt for alger.

Klassisk teak er præget af en mindre mængde olie og mere varierende farvetoner. På grund af den mindre mængde olie skal træet rengøres mere end kerneteak – tilgengæld rådner det ikke. Langt de fleste typer havemøbler skal behandles uanset hvad, da de som regel står ude hele året rundt, hvilket er svært for de fleste materialer at holde til. Det er derfor svært at undgå at skulle behandle sine teak havemøbler, men hvis du gør dette, så vil dine havemøbler pryde din have år efter år.

Hvis du beslutter dig for at få teak havemøbler, så kan du altså være helt sikker på, at du får nogle havemøbler, som du bliver glad for i rigtig lang tid, og på den måde har du muligheden for at invitere både venner, familie og naboer over.